Hülya Avşar'ın karnındaki dövmenin sırrı ne?

İbrahim Tatlıses tarafından adına şarkılar yazılan, sinemanın mavi gözlü güzeli Hülya Avşar’ın sektöre girişi, güzellik yarışmasıyla olmuş.

Bulvar Gazetesi’nin 1983 yılında düzenlediği yarışmada birinci olan Avşar’ın daha önce evlendiği ortaya çıkınca tacı elinden alınmış.

 Unutanlar için; Hülya Avşar, ilk evliliğini 1982 yılında henüz 16 yaşındayken Mehmet Tecirli ile yapmış.

Sinemaya “Haram” filmiyle adım atan Hülya Avşar, başrolü Kadir İnanır’la paylaştığı “Yabancı” filminin çekimleri sırasında da ölümden dönmüş. Silahla vurulma sahnesinde karnında kırmızı boyanın olduğu torba uzaktan kumandalı fünyeyle patlatılacak, Avşar bembeyaz gelinliği içinde kanlar içinde kalacakmış. Ancak set çalışanı barutu olması gerekenden fazla koyunca, sanatçı karnından ağır şekilde yaralanmış.

Kadir İnanır tarafından apar topar hastaneye kaldırılan Avşar, 9 saat süren ameliyat sonrası günlerce yoğun bakımda tutulmuş. Karnında boydan boya uzayan yara izini ilerleyen zamanda dövmeyle kapatmış.

Dövmeyi çok seven Avşar kızının 13 tane dövmesi olduğunu da not düşeyim. Ünlü sanatçı, klostrofobisi (kapalı alan korkusu) olduğu için asla asansör kullanmazmış. 15-20 kat çıkması gerekse bile merdiveni tercih edermiş.· Beyaz sabun tutkunu olan Hülya Avşar’ın evinde onlarca beyaz sabun varmış. Sanatçı, sabunları dekor olarak kullanıyormuş.
Ünlü oyuncu, astar kumaşı veya yumuşak kumaş olmadan uyuyamıyormuş. Uyku öncesi ve dinlenirken de kumaşla oynuyormuş.Hülya Avşar’ın kokulara karşı özel bir ilgisi varmış. İlginç olan ise; erkek parfümü kullanıyor olması! Sanatçı, bu alışkanlığının nedenini şöyle açıklıyor:

“Daha kalıcı ve güzel kokuyor!”

Ve son olarak; Hülya Avşar randevuları konusunda çok dikkatliymiş. Tüm randevularına erkenden gider, bekletmez ve kimseyi de beklemezmiş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.