İğrenç olay hastanede ortaya çıktı!

17 yaşındaki kıza korkunç saldırı

Konya'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 17 yaşındaki kızın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Yapılan araştırmada kız çocuğunun bir yıl boyunca tehdit ve şantajla 10'dan fazla kişinin cinsel istismarına maruz kaldığı belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Konya'da korkunç bir olay meydana geldi. Kentte karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 17 yaşındaki kızın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.Durum hastane yetkilileri tarafından polise bildirildi. Hastaneye gelen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, talihsiz kız ve annesinin ifadelerine başvurdu. Pedagog eşliğinde ifade veren A.U., bir yılı aşkın süredir 10'dan fazla kişinin cinsel istismarına maruz kaldığını anlattı.

ÇAY BAHANESİ İLE GELDİ

Geçen yıl 20 yaşındaki M.G. adlı kişiyle sosyal medya üzerinden tanıştığını belirten A.U., "Annem gece vardiyasındayken evimizin bahçesinde çay içme bahanesiyle bize geldi. Sonra zorla içeri girip beni ölümle tehdit ederek bana cinsel istismarda bulundu" dedi. M.G.'nin ölüm tehdidi ve şantajla cinsel istismarı sürdürdüğünü anlatan A.U. "Korktuğum için yaşadıklarımı kimseye anlatamadım" dedi. A.U., yaşadıklarını öğrenen M.G.'nin arkadaşlarının da yine tehdit ve şantajla cinsel istismarına maruz kaldığını ifade etti. Şüphelilerin, mağdur kız çocuğunun uygunsuz görüntülerini çektiği ve bunları da şantaj aracı olarak kullandığı öne sürüldü.

7 KİŞİ TUTUKLANDI

A.U.'nun ifadesinden sonra harekete geçen Konya polisi, 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Biri 18 yaşından küçük 7 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili bazı kişilerin arandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105