İHH'NIN TOPLANTISINA KATILACAK

 İHH’NIN ETKİNLİĞİ İÇİN GELİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hafta sonu Trabzon’a geliyor. Bakan Soylu, bazı ilçelerde mitingler yapacak ve en önemlisi İHH’nın gecesine katılacak.

Geçtiğimiz yıl Trabzon İHH’nın Somali’de yaptırdığı 300 kişilik yetimhane olayına hamilik yapan ve 100 bin lira ile katılan Bakan Soylu, İHH’nın bu yılki davetini de geri çevirmedi. “Bunlar yapabileceğimiz en güzel şeyler. Koşa koşa gelirim.” diyerek davete icabet eden Bakan Soylu, bu kez katarakt rahatsızlığı nedeniyle göremeyen 1000 insanın gözünün açılmasına vesile olacak. Çad, Nijer, Sudan ve Somali’de katarakt hastalığı nedeniyle göremeyen 1000 civarındaki çocuk, genç, yaşlı ameliyat bekliyor. Bu insanlar sadece ameliyat masrafı olan 500 lira karşılığında görebilecekler. Yani 500 lira ile bir insanın dünyayı görmesini sağlayabiliyorsunuz. Bakan Soylu, toplamda 1000 insanın gözlerinin açılması için düzenlenen etkinliğe hamilik yapacak.

İHH’nın organize ettiği ve Bakan Soylu’nun hamiliğini yaptığı etkinlik, pazar günü akşamı saat 19.30’da Zorlu Grand Otelde gerçekleştirilecek.

***

SOYLU, TRABZON’DA NERELERDE MİTİNG YAPACAK?

Dün Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da Trabzon’a geliyor.  Bir dizi programlara katılmak ve mitingler gerçekleştirmek üzere Trabzon’a geleceği öğrenilen Bakan Soylu’nun Trabzon Merkez İl Başkanlığı tarafından hazırlanacak seçim gezilerine katılacağı bilgisine ulaşıldı. Daha sonra miting programlarına geçileceği öğrenilen Bakan Soylu’nun 23-24 Şubat tarihleri arasında Of, Yomra, Arsin ve Vakfıkebir ilçelerinde miting yapacağı öğrenildi.

***

DÜN TRABZON’A GELEN PEKŞEN SANDIKTA VATANDAŞTAN NE YAPMASINI İSTEDİ?

CHP Meclis Üyesi ve Trabzon Eski Milletvekili Av. Haluk Pekşen dün Trabzon’a geldi.

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz ile birlikte esnafları ziyaret eden Pekşen, esnafla bol bol sohbet etti. Trabzon’un beton yığınına döndüğünü belirten Pekşen, vatandaşın iktidarla sandıkta hesaplaşmasını istedi. Pekşen “Daha ilk andan itibaren kentin yok oluşunu görüyorsunuz. Çirkin beton yığınlarına teslim olmuş tarihi ve doğal güzellikleri beton bloklar arasında katledilmiş bir kenttir Trabzon. Yalanlardan aldatılmışlıktan bıkmış.16 yıl destek verdiği iktidarla hesaplaşmak için gün sayıyor” ifadelerine yer verdi.

***

BAZI İLÇELERİN MECLİS ÜYE ADAY LİSTELERİ

Cumhur İttifakı Tonya Belediye Meclis Üyesi Adayları: 1) Ahmet Seyit Alışkan, 2) Ahmet Esmeri, 3) Mehmet Emin Birinci, 4) İsmail Turan, 5)Özlem Bahadır, 6)Ömer Tan, 7) Tahsin Arslan, 8) Ahmet Birinci, 9) Ahmet Beşel, 10) Adnan Kurt... Kontenjan: Murat Güney.

Cumhur İttifakı Araklı Belediye Meclis Üyesi Adayları: 2) Kenan Bağçiçek, 2) Hasan Çebi, 3) Ekrem Reis, 4) Hüseyin Kalaycı, 5) Selahattin Karabela, 6) Ali Gümüştaş, 7) Mustafa Akgün, 8)Hüseyin Kınalıoğlu, 9) Hasan Demiray, 10) Emine Tanrıkulu, 11) Recep Özbay, 12) Nuri Atasoy, 13) Ufuk Bakırtaş... Kontenjanlar:  1) Hüseyin Özderya, 2) Burhan Akyıldız

Cumhur İttifakı Vakfıkebir Belediye Meclis Üyesi Adayları: 1)Enver İskenderoğlu, 2)Ahmet Salih Birincioğlu, 3) Metin Ali Karadeniz, 3) Şenol Bülbül, 4) Havva Kurt, 5) Erol Bahadır, 6) Özer Aktaş, 7) Ahmet Başdan, 8) Fatih Sivri, 9) Şerafettin Furuncu, 10) Pervin Hürfikir, 11) Gökhan Bankoğlu, 12) Ramazan Sağlam... Kontenjanlar : 1) Ali Bayram Tanrınerdi, 2) Yusuf Sağlam oldu.

Cumhur İttifakı Maçka Belediye Meclis Üyesi Adayları: 1) Hasan Bahçekapılı, 2) Adem Kılıç, 3) Naci Turnagöl, 4) Hüseyin Okumuş, 5) Mehmet Yeşilyurt, 6) Kemal Yavuz, 7) İsmail Avcı, 8) İrfan Bayram, 9)Emine Osmanoğlu, 10) Zekeriya Aksoy, 11) Keramettin Keskin, 12) Osman Özcan, 13) Ömer Tüfekçi... Kontenjanlar: 1) Ömer Faruk Adıgüzel ve 2) Musa Güler.

.

Anahtar Kelimeler:
BAKANSOYLUIçişleriIhh
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105