İKİ KURŞUNDAN BİRİ KALBE...

Evinde önünde vurulan emekli polis, olay yerinde hayatını kaybetti

ZİLİ ÇALDILAR DIŞARIYA ÇAĞIRDILAR

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi’nde özel güvenlik şirketinde yöneticilik ve eğitici olarak çalışan emekli polis memuru Dursun Çakır,  evinin ziline basan kimliği meçhul kişi ya da kişilerce dışarı çağırıldı. Evinin önünde bir araç durduğunu fark eden ve dışarı çıkan Çakır, henüz bilinmeyen nedenden ötürü araçtan inen kişilerle tartışmaya başladı. Tartışma büyümesi üzerine saldırganlardan biri tabancasını üç el ateşledi. Çakır, ateşlenen silahtaki çıkan üç mermiden ikisi göğsüne isabet etti. Kalbine saplanan mermi Çakır’ın olay yerinde yaşamını kaybetmesine neden oldu.

POLİS KAÇAN SALDIRGANLARI ARIYOR

Saldırının ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine ulaşan polis ekipleri, olay yerinden kaçan aracın plakası belirlemek üzere harekete geçti. Mahalledeki işyerlerinden kamera görüntüsü arayan polis ekipleri, cinayetin eskiye dayalı bir husumet yüzünden gerçekleştiğini öğrendi. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada saldırıda yaşamını kaybeden ve otopsi yapılan Dursun Çakır’ın, Samsun’un Salıpazarı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.


 

Anahtar Kelimeler:
VakfıkebirCinayet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.