İKİ ÖZEL EKİP  KATİLİ ARIYOR

Trabzon’da polis ve jandarma özel ekip kurdu, öldürülen bir çocuk annesi Pınar Kaynak’ın katilini arıyor. Açılan davanın ardından ikinci kez başlatılan soruşturmayla ilgili olarak savcılığa ihbarların geldiği belirtildi.

DELİLERDEN YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLİYOR

Trabzon’un Çukurçayır Mahallesi’nde 15 Ağustos 2017 tarihinde elleri ve ayakları zincirle bağlanarak tecavüz edilen ve başı taşla edildikten sonra bıçaklanarak öldürülen Pınar Kaynak cinayeti çözmek için jandarma ve polisin ortak çalışmasına karar verildi. Soruşturma dosyasına yeni atanan Cumhuriyet Savcısının koordinasyonunda jandarma ve polis içerisinde cinayet büroda görev yapan uzmanlar arasından seçilen özel ekip, delilleri yeniden gözden geçirmeye başladı.

KEMARALARDA GÖRÜNTÜ ARAŞTIRILIYOR

Cinayeti çözmek için sık sık bir araya gelen özel ekip, cinayet tarihinde güvenlik kamerası ve MOBESE kaydı olup olmadığını araştırıyor. Bölgeye giriş çıkan yapan kişilerin HTS kayıtları üzerinden takip yapan özel ekip, elde ettiği bilgileri soruşturmayı yürüten savcıya aktarıyor. Savcının elindeki 5 sperm örneğinden alınan DNA’ların ise şüpheli bulunan kişilerle karşılaştırılmasının yapılmaya devam edildiğini belirtildi. Özel ekibin emanette bulunan olay yerinden elde edilen delilleri yeniden incelemeye aldığı öğrenildi.

ORTAK AKIL PINAR’IN KATİLİNİ ELE VERECEK

ATV televizyonunda Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Tatlı Sert adlı programda cinayetin arapsaçına döndüğü görüşünde birleşen özel ekip, cinayetin olduğu dönemde ifade vermeyenlerin televizyonda konuştuğunu tespit etti. Trabzon Baro Başkanı Avukat Sibel Suiçmez, cinayetin televizyon ekranlarında değil, kolluğun çalışması ve yargının kararıyla çözüleceğini son duruşmada söylemişti. Cinayetin ortak akıl çalışmasıyla çözüleceği ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.