İSRAİL HAYRANLIĞIMIZ VAR!

Bar Refaeli, Antalya'da podyuma çıktı

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da, baş manken olarak İsrailli ünlü model Bar Refaeli podyuma çıktı. Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, 5 binin üzerinde tekstil alıcısını moda tutkunlarıyla buluşturan etkinlikte, 32 ülke 200 şehirden gelen butik ve mağaza sahipleri bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen defilede ise baş manken olarak İsrailli ünlü model Bar Refaeli podyumda yer aldı. Bar Refaeli'ye Özge Ulusoy ile Deniz Akkaya gibi Türk mankenler eşlik etti. Sergilediği 4 kıyafetle dikkatleri üzerine çeken Refaeli, defileyi izleyenlerin beğenisini topladı.Basın toplantısında konuşan Refaeli, Türkiye'yi çok sevdiğini ve daha önce de birkaç kere geldiğini söyledi. Türk kadınlarını bakımlı ve güzel bulduğunu ifade eden Refaeli, Türkiye'den et restoranı sahibi Nusret Gökçe'yi tanıdığını belirtti. Modelliği sevdiğini ve uzun yıllar yapmak istediğini ifade eden Refaeli, anne olduktan sonra mankenliğe dönüşüyle ilgili bir soru üzerine, "Anne olduktan sonra yeniden mankenliğe dönmekte zorlanmadım. Benim için farklı bir tecrübe oldu. Eve döndüğümde çocuğuma ve aileme bakmamın işime pozitif etkisi oluyor." dedi.

Refaeli, gelecek planlarının sorulması üzerine, "Hayatımda önceliğim ailem ve çocuklarım. Yeniden anne olmayı düşünüyorum. Ayrıca bir gözlük firmasıyla anlaşmalarım var. Onunla ilgili çalışmalara devam edeceğim." değerlendirmesini yaptı. Dosso Dossi Holding üst yöneticisi Hikmet Eraslan ise Fashion Show için de dünyaca ünlü bazı isimlerle görüştüklerini, bir sonraki defilede de yine tanınmış bir modelle çalışacaklarını kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105