İşte Hülya Avşar'ın dudak uçuklatan yatırımı...

Hülya Avşar'ın 62 milyon TL'lik projesinde mimarlık okuyan kızı Zehra Çilingiroğlu da yer alacak... 

Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu önceki gün Etiler'de bulunan ünlü bir mimarlık ofisinden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar yapacağı 62 milyon TL'lik yatırımdan bahsetti. Mimarlık okuyan kızı Zehra Çilingiroğlu'nun staja başladığını müjdeleyen Hülya Avşar hayalini kurduğu dev yatırımında Zehra Çilingiroğlu'nun da görev alacağını dile getirdi. İşte Hülya Avşar'ın Riva'da bulunan arazinde yapmayı düşündüğü projesi...

Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu önceki gün Etiler'de bulunan ünlü bir mimarlık ofisinden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar yapacağı 62 milyon TL'lik yatırımdan bahsetti. Mimarlık okuyan kızı Zehra Çilingiroğlu'nun staja başladığını müjdeleyen Hülya Avşar hayalini kurduğu dev yatırımında Zehra Çilingiroğlu'nun da görev alacağını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde 56 yaşındaki Hülya Avşar'ın, kızı Zehra Çilingiroğlu'na ofis tutmak için harekete geçtiği öğrenilmişti.

Sanatçı, "Aslında bizim hikayemiz biraz enteresan. Zehra iki sene önce hedefini koymuştu, mimarlık okuduğu için... Hep burada çalışmak istemişti, çünkü gerçekten baktığın zaman muhteşem bir hayat var burada, başarı var. Zehra'ya dedim ki, o kadar zor ki öğrenciyken böyle bir yerde staj yapıyor olmak. Sonra ben Erol Bey'i aradım, sağ olsunlar beni kırmadılar. Hem okuyup hem de stajını yapıyor. Böyle bir yerde eğitim alıyor. Kendilerine rakip yetiştiriyorlar." dedi.

Riva'daki arazisinden bahseden Avşar, "Riva'da çiftlik evi gibi bir şey düşünüyoruz. Benim hayalim oydu, başladık işte yavaş yavaş yapacağız. Çiftlik evinde tenis kortu da olacak. Sonrası Allah Kerim... Peynir ve yumurta için hayvanlar olabilir. İnek sağmayı denerim. Zehra'yla beraber yapıyorlar. Zehra henüz eğitiliyor ama her projede o şekilde eğitilecek" diye konuştu.

Gazetecilerin, "Sizin için daha anlamlı bir ev olacak herhalde" yorumuna ise sanatçı, "Kesinlikle. Çok gurur verici. Böyle hedefe doğru yürümek ne kadar güzel bir şey. Kızımla gurur duyuyorum" şeklinde konuştu."Riva'da Tarkan'la komşu oluyorsunuz" yorumuna Avşar, "Tarkan, Riva'da mı? Vazgeçtim, ne yapsak?" diyerek, kahkaha attı. Hülya Avşar'ın saati de dikkatlerden kaçmadı. Avşar'ın taktığı 41 mm Hublot model saatin değerinin 30 bin dolar (205 bin TL) olduğu öğrenildi.

Hülya Avşar'ın 62 milyon TL'lik projesinde mimarlık okuyan kızı Zehra Çilingiroğlu da yer alacak...  İşte Hülya Avşar'ın dudak uçuklatan yatırımı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.