İstediklerini yapmayan doktoru bu hale getirdiler

Isparta’nın Yalvaç ilçesi 1 Nolu Aile sağlığı Merkezinde meydana gelen olayda sürücü belgesi için sağlık raporu almaya gelen O.E. ve G.E. isimli baba – oğuldan birine sağlık raporu verilip, diğerine verilmeyince ortalık karıştı. Oğlu rapor alan, kendisinin hastaneden alması gerektiği söylenen baba, Aile Sağlığı Merkezi’nde (ASM) hakaretler ve tehditler savururken, olaya müdahale eden bir başka doktor, baba ve oğulu sakinleştirmeye çalıştı.Doktor Mehmet Akyol’un baba O.E.’ye, ‘Beyefendi, burası Aile Sağlığı Merkezi, yüksek sesle konuşmazsanız iyi olur, sakinleşmek için dışarıda hava alın’ şeklinde telkinlerde bulundu. ‘Tamam’ diyerek dışarı çıkan O.E.’nin, daha sonra oğlu G.E.’nin rapor aldığını öğrenince çılgına dönerek geri döndü. ‘Bunlar bana nasıl vermedi de oğluma verdiler’ şeklinde sözler sarf ederek sağlık merkezine dönen ve tehditler yağdıran baba, yaşananları duyarak tekrar dışarı çıkan Doktor Akyol, ‘Raporu alıyorsun hala neden küfür ediyorsun’ diye hitap edince olanlar oldu. Akyol’un yanında bulunan oğul G.E. doktora kafa atarak yere düşürdü. Akyol’un yanına ulaşan baba da doktoru darp etti.. Akyol’un merdivende darp edildiği anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 
ASM’ye daha sonra polis ekipleri gelirken, ASM’de görevli hemşirelerin ilk müdahaleyi yaptığı doktor, Yalvaç Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. ASM’de görevli doktorun darp sonucu burnunda 3 kırık ve başında 7 santimetre çapında açılma meydana geldi. Doktora 20 gün rapor verildiği ve evinde istirahatli olduğu öğrenildi. Olaya neden olan baba – oğulun ise sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı öğrenildi. 


 

Anahtar Kelimeler:
AileRaporDoktorısparta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.