İSTİFA ETTİ

Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş istifasını yayınladığı duygusal bir mesajla duyurdu. Görevini bıraktığını belirten Keleş, oyuncu olarak görevine devam edeceğini söyledi.

İşte Keleş'in o açıklaması:

"Günler gelir,günler geçer.Sabır,yerini gelecek güne bırakır;gün gelir devran döner güneş açar,bulut gider... Trabzon’a 20 sene önce cebimde 3 kuruş,üzerimde belki bir çulla geldiğimde bilemezdim Uşaklı olan ruhumun bu şehre ait olabileceğini... Her gün,her an,ilmik ilmik insan inşa ettim içime... zaman,kendini bana hep kazığı olan dostlar mı sattı, hayır... insan bildiklerimin de yanıltmadığı çok oldu. Sardı beni bu şehir, sarmaladı beni deniz. Kah düştüm kah kalktım hatalarım olmadı mı oldu ama savunabilecek kadar masumdu göremediklerimden dolayı ettiklerim. Gün geldi aç kalırım dedim doydum doyarım dedim aç kaldım. Dört duvarım oldu yuvam bana sadece yalnızlığım,gecem oldu, benimle uyandı benimle yattı ama kimseyi sızlatmadı yalnızlığım. Hep kendime oldu acımasızlığım. Yoksa insanı hayvanı taşı toprağı sevdim . Tanımadığım bir çok yüreğe koştum. Trabzon’un kanayan yaralarını ovaladım sessizce kimse bilmeden ah ne çok insana koştum. Cezaevinden mezara doğumdan barınağa ... ilik oldum kan oldum organ oldum... ne çok TAŞ varmış meğer önümde, gördüm. Ama vazgeçmedim Uğur Keleş olmaktan vazgeçmedim Uğurcuum olmaktan... yargılayana yadırgayana ayna oldum! Şimdi 20 sene sonra ömrümü adadığım sanat mecrasına bakıyor ve görüyorum ki en iyi sahnem Trabzon olmuş. Rol arkadaşlarım şehrimin insanları olmuş ve bizler için perde hiç kapanmamış. Dokunmuşum her gördüğüm yüreğe Dokunduğum her yüreğe sevgiyle saygıyla aşkla...Artık yine ben aynıyım ve bundan sonra sadece Uğur Keleş Devlet Tiyatrosu Oyuncusuyum.Müdürlük görevimde bana elini uzatan başta Trabzon halkına,Mülki Amirlerime dostlarıma,arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım." Bu arada Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğüne Elvan Saliha Karahasan getirildi. 
 

Anahtar Kelimeler:
Trabzon Devlet Tiyatrosu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105