Ivana Sert yeni sevgilisi Sezer Demirci’yi öpmeye doyamadı!

Cesur paylaşımları ise sosyal medyayı salladı!

Güzel modaIvana Sert, yeni sevgilisi Sezer Demirci ile mavi turda görüntülendi. Ünlü modacı Ivana Sert, restoran zinciri sahibi Sezer Dermenci'yle yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer ilk kez Göcek'te görüntülendi. 1 yıl ilişki yaşadığı motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli'yle geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Ivana Sert'in ayrılık acısı kısa sürdü. Gözlerden uzak olmak için bu koyu tercih eden Ivana Sert ve Sezer Dermenci, keyifli bir gün geçirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Ivana Sert, paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi. İşte Ivana Sert'in yeni sevgilisi ve cesur paylaşımları… Güzel modacı Ivana Sert, yeni sevgilisi Sezer Demirci ile mavi turda görüntülendi. Ünlü modacı Ivana Sert, restoran zinciri sahibi Sezer Dermenci'yle yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer ilk kez Göcek'te görüntülendi. 1 yıl ilişki yaşadığı motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli'yle geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Ivana Sert'in ayrılık acısı kısa sürdü. Gözlerden uzak olmak için bu koyu tercih eden Ivana Sert ve Sezer Dermenci, keyifli bir gün geçirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Ivana Sert, paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi. İşte Ivana Sert'in yeni sevgilisi ve cesur paylaşımları…

Ivana Sert sevgilisiyle tatile çıktı. Sert, dalış çorabını elleriyle giydirdiği işadamını öpücüklere boğdu.

TEKNENİN HAFTALIĞI 70 BİN LİRA

1 yıl ilişki yaşadığı motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli'yle geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Ivana Sert'in ayrılık acısı kısa sürdü.Ünlü modacı, 2 yıldır tanıdığı restoran zinciri sahibi Sezer Demirci'yle yeni bir aşka yelken açtı.

Sevgililer ilk kez Göcek'te görüntülendi.Haftalığı 8 bin 750 euro (yaklaşık 70 bin lira) olan Kuğu 1 adlı tekneyi kiralayarak mavi tura çıkan ikili, önceki gün Sarsala Koyu'na demir attı.

BİRLİKTE DALIŞ YAPTILAR
Gözlerden uzak olmak için bu koyu tercih eden Ivana Sert ve Sezer Demirci, keyifli bir gün geçirdi.Birbirlerine güneş yağı süren ikili, daha sonra birlikte dalış yaptı. Maske şnorkelini takan Sert, sevgilisinin hazırlanmasına da yardım etti.

Dermenci'ye dalış çorabını kendi elleriyle giydiren modacı, bir yandan da onu öpücüklere boğdu.

Ivana Sert, yeni sevgilisini öpmeye doyamadı.

Anahtar Kelimeler:
MedyaModaMaviIvana Sert
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105