Kadına şiddete 3 ay elektronik kelepçe

‘Seni Bergen yaparım' tehdidine bulunmuştu! 

 NESLİHAN KESKİN

‘Seni Bergen yaparım' tehdidine elektronik kelepçe. Birlikte yaşadığı İsmail Güneş'ten şiddet gören ve KADES uygulamasıyla kurtulan Ayşegül Geçim'in talebi üzerine mahkeme, zanlıya 3 ay elektronik kelepçe takılmasına karar verdi.Gaziosmanpaşa'da 4 çocuk annesi Ayşegül Geçim, 10 yıldır birlikte yaşadığı İsmail Güneş'ten sürekli şiddet gördü. Geçen yıl 3 ay uzaklaştırma kararı aldıran Geçim'i sokak ortasında dövdükten sonra bir otel odasında istismarda bulunan Güneş hakkında, 23.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Geçim, şikâyetini geri çekince Güneş cezaevinden çıktı. Ancak Güneş tarafından kafasına silah dayanan Geçim, bu kez de ölümden KADES ile kurtuldu.

Geçim, Güneş'in 'Seni öldürürüm, Bergen yaparım' diyerek kendisini tehdit ettiğini, evin tavanına kendisini asmasını isteğini belirterek elektronik kelepçe talebinde bulundu. Mahkeme, talebi kabul ederek, Güneş'e 3 ay kelepçe takılmasına karar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.