Karın kaslı pozunu paylaştı

Sporsever kimliğiyle tanınan Şeyma Subaşı, son paylaşımında da takipçilerine karın kası şovu yaptı. Şeyma’nın karın kaslı pozuna binlerce beğeni gelirken birçok takipçi de yorum yapmadan edemedi. Erkekleri bile kıskandıracak karın kası yapan Şeyma Subaşı, onları sergilemekten geri durmuyor.

BOMBA iDDiA!

Şeyma Subaşı’nın, 1.5 yıldır aşk yaşadığı Guido Senia’dan ayrıldığı öne sürüldü

 Uzun bir süredir Guido Senia ile aşk yaşayan Şey- ma Subaşı’nın sevgilisinden ayrıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hesabında sık sık yeni fotoğraflar paylaşan Şeyma Subaşı’nın, son olarak paylaştığı karenin altına ‘free bird’ yani ‘özgür kuş’ notunu düşmesi dikkat çekti. Öte yandan Subaşı’nın Guido Senia ile birlikte yer aldığı bazı karelerini silmesi ise ayrılık iddialarını daha da güçlendirdi. Geçtiğimiz haftalarda da Şeyma Subaşı’nın uzun süredir birlikte olduğu Guido Senia ile ayrılarak iş insanı Mehmet Germiyanlıgil ile aşk yaşamaya başladığı ileri sürülmüştü. Subaşı, iddiaları yalanlamış ve yaptığı açıklama ile aşk iddialarına isyan etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 4 yıl önce

MaşAllah

banner63

banner105