Karısına sürpriz için gitti ve...

Ilicic hayatının şokunu yaşadı! Karısına sürpriz için gitti ve...

İtalya Serie A'da bu sezon fırtına gibi esen ve gol rekorları kıran Atalanta'nın yıldız futbolcularından Josip Ilicic, hayatının şokunu yaşadı. Karısına sürpriz yapmak için ülkesi Slovenya'ya giden yıldız futbolcu, hiç ummadığı bir görüntüyle karşılaştı. Psikolojisi bozulan Ilicic'in futbolu bırakabileceği öğrenildi. 

Bir süredir sakatlığı sebebiyle Atalanta'da forma giyemeyen Josip Ilicic, takımının Şampiyonlar Ligi'ndeki PSG eşleşmesi için sakatlığının geçmesini bekliyordu.

Ancak Sloven oyuncunun forma giyememesinin altından bambaşka bir sebep çıktı.

İtalyan medyasındaki haberlerde zamanı hala net olarak belirtilmese de, Ilicic'in ailesine sürpriz yapmak ve onlarla zaman geçirmek için Slovenya'ya gittiği ve orada eşini başka biriyle yakaladığı belirtildi.

Bu haber gündeme bomba gibi düşerken, 32 yaşındaki oyuncunun depresyona girdiği ve futbolu bırakmak üzere olduğu belirtildi.Yıldız oyuncunun 'kişisel problemlerini çözmek için' cuma günü yeniden ülkesi Slovenya'ya gittiği belirtildi.

Öte yandan bu gece Serie A'nın son maçında Inter'e 2-0 kaybetmesine rağmen gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı garantileyen Atalanta'da maç sonu tüm takım Ilicic'e destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.