KASADAKİ PARALAR NEREDE?

PARA KASASINI KİM BOŞALTTI? 

CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda kasadaki paranın eksikliği ve bağış krizi bitmek bilmiyor. İş adamı Ali Türen Öztürk’ün 50 bin TL’lik bağış makbuzunun üzerinde oynama yapılarak 5 bin TL’ye indirilmesinin ardından il başkanlığı devir teslim sırasında 194 bin TL olan kasanın 4 TL olduğu iddiaları yeni tartışmalarını da beraberinde getirdi. CHP’de yaşananlar karşısında tüm yöneticilerin sessiz kalması akıllara birçok soruyu getiriyor.

 BİRİ REDDETTİ, DİĞERİ KONUŞMADI

CHP İl Başkanı Güzide Uzun, 50 bin liralık bağışa 5 bin liralık makbuz düzenlendiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı söyledi. Uzun, “Bağış makbuzu üzerindeki imza bana ait değildir. Bu bir iftaradır” dedi. Bağış yapan Ali Türen Öztürk ise sessiz kalmayı tercih etti. CHP Trabzon İl Başkanlığı devir teslim töreninde 194 bin TL olan parti kasasında paranın 4 TL olduğu ortaya çıktı. 190 Bin TL’nin nereye harcandığı merak ediliyor. Bu arada Ali Ayaz adlı bir partilinin kasadaki kayıp para için suç duyurusu yaptığı öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.