Kayıp öğretmen Emine Gökkız her yerde aranıyor

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 2 gün önce yürüyüş yapmak için evden çıkan öğretmen Emine Gökkız (43) her yerde aranıyor. Cumhuriyet Savcısı Murat Korkut'un da aralarında olduğu yaklaşık 500 kişi Emine öğretmeni ararken, diğer taraftan cep telefonu sinyalinden yeri bulunmaya çalışıldı ve gelen bilgiler doğrultusunda çalışmalara yön verildi. Öğretmenin telefonu belirli aralıklarla arandı ancak açan olmadı. Emine Gökkız'ın telefonu dün saat 15.30 itibariyle kapandı ve bir daha sinyal alınamadı.

İzmir'in Menemen ilçesinde ilkokul öğretmenliği yapan ve tatil için geldiği Pınarbaşı Mahallesi'ndeki evinden cuma günü sabah saatlerinde yürüyüşe çıkan Emine Gökkız bir daha geri dönmedi. Mehmet Gökkız, aradığı eşini bulamayınca ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Jandarmanın iz takip köpeğinin de kullanıldığı arama kurtarma çalışmalarına Gökkız'ın ailesinin yanı sıra vatandaşlar da destek verdi.

Ekipler bir taraftan Gökkız'ı bulmak için aramaya devam ederken, diğer taraftan cep telefonu sinyalinden yeri bulunmaya çalışıldı ve gelen bilgiler doğrultusunda çalışmalara yön verildi. Öğretmenin telefonu belirli aralıklarla arandı ancak açan olmadı.Emine Gökkız'ın telefonu dün saat 15.30 itibariyle kapandı ve bir daha sinyal alınamadı. Çalışmalar devam ederken Emine Gökkız'ın ailesi telefonun konum geçmişini inceledi. Yapılan incelemelerde Emine Gökkız'ın evden çıktıktan sonra Çiçekli Caddesi'ne, daha sonra da Haymalı mevkiine gittiği belirlendi. Bunun üzerine çalışmalar bu bölgelerde yoğunlaştırıldı ancak bir sonuç alınamadı.

CUMHURİYET SAVCISI ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILIYOR

Dün akşam itibariyle havanın kararmasıyla ara verilen arama çalışmalarına bugün sabah tekrar başladı. İlk günden beri Cumhuriyet Savcısı Murat Korkut'un da bizzat katıldığı çalışmalarda AFAD, jandarma, polis, dağcılık kulüpleri ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 500 kişi yer alıyor. Ekipler, Emine Gökkız'ı bulmak için arama çalışmalarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105