KIRATLI MUHTARI İSYAN ETTİ

KIRATLI MUHTARI İSYAN ETTİ

Yomra Kıratlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Kazancı,Yomra Beeldiye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nu ağır sözlerle eleştirdi. Sağıroğlu'nun ilçedeki vatandaşa yönelik tavrını eleştiren Kazancı, sosyal medya hesabı üzerinden Sağıroğlu'nun açıklamalarının yer aldığı gazeteyi paylaştı.Mehmet Ali Kazanc bu paylaşımın altına düşüncülerini yazdı. Kazancı, yazısı içerisinde yer alan 'Sen Ak Partilisin öyle mi?' cümlesinin sonuna gülücük emojisi bırakması dikkat çekti.  Ağır suçlamalrın olduğu yazının bir kısmı şu şekilde:

"Sen kendini ne zannediyorsun, ibrahim Sağıroğlu. Alemi cihan olsan cürmün kadarsın, seni tanımadığımız dönemde sözlerine ve kalıbına bakarak olağanüstü destek verdik. Seni iktidar partisine taşıdık. Sen ne yaptın? Etrafında doğru  öneri yapan herkesle kavga ettin. Birkaç kişinin ve kendi menfaatlerin için insanlara hertürlü zulmü yaptın, yetmedi yaptırdın. Belediye başkanı olduğunda icralık idin icra borcunu personelin aynı zamanda karakutun olan birinin maaşı ile birlikte öderken,aday olabilmek için milyonlarca lira bağış yada hibe verebilecek imkanlara sahip oldun. İnsanlara hitapların hakaret dolu. Meclis adayın Mustafa Bayındır başkan bir kaçkez bu konuda seni uyarmamı benden rica etmiştir. İnsanlara güya espiri şaka yapıyorum, tarzı küfür hakaret eden sen, AK Partili olmuş biz çakma ak partili olmuşuz, öylemi. Sen ne  tipsin, AK  Partiye seni kim ve kimler taşıdı? O gün sana ne diyorlardı. Bunlardan biri Avni Adanur biri Eyüp Çuvalcı idi .Güngörmemiş küfürler ediyorlardı sana.  Hakkında üç dosya hazırlayıp Ankara’ya götüren bu isimlerle şimdi birliktesiniz. Sen AK Partilisin öylemi. Sen cezaevine girmemek için AK Partili oldun, aksi durumda seçime hangi partiden girsen cezaevinde olacağını konuşmalarını hatırlatırım sana sayın İbram efendi. Birde mafya tarzın yokmu tövbe tövbe sandığa gömecekmiş:  Sen bu millete hakaret etmekle kendini gömersin o sandığa, az kaldı. Görürsün beyaz ile karayı evelallah. Son söz bu yazıyı okuyanlara,  arkadaşlar ben Kıratlı mahalle muhtarıyım. Bu seçimde aday olmadım. Nasipse bir Nisan'da bu ağır yükü seçilen komşuma devredeceğim, dostlar.  Bu ibrahim Sağıroğlu isimli kişi için yaptıklarımızın karşılığında kendisinden istediğimiz tek şey muhtarlara yanlış yapmaması idi. 33 muhtar bu şahsiyete olağanüstü destek verdik.  Başkan olarak öncü oldum, başardık. Aradan zaman geçti, bu şahsiyet kendi çabalarım ve imkanlarımla yıllarca emek verdiğim mevkilere kullanabileceği isimleri yerleştirmek isteyen bir şahsiyettir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.