Kızına mermi yutturan damadını öldürmüştü!

Mahkeme kararını verdi

Kayseri’de kızına şiddet uyguladığı, mermi yutturduğu gerekçesiyle damadını av tüfeğiyle öldüren kayınpeder müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kocasinan ilçesi Buğdaylı Mahallesinde 4 Eylül günü meydana meydana gelen olayda, 53 yaşındaki K.İ., 44 yaşındaki damadı Mehmet Z.K.'nın 35 yaşındaki kızı A.K.'ya şiddet uyguladığını öğrendi. K.İ., kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle tartıştığı damadı Mehmet Z.K.'yı yanında bulunan av tüfeği ile kafasına ateş ederek öldürdü. İhbar sonrası olay yerine gelen polis K.İ.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyet'teki sorgusunun ardından  K.İ. çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık K.İ., “Siz de babasınız, ben de bir babayım. 4 çocuğu olan birisini neden öldüreyim? Kızıma ‘kökünü kazıyacağım' ne demek? Kızıma mermi yutturmak ne demek hakim bey? Kızımın işkenceye uğradığını daha sonra öğrendim, damat ile konuşmak istedim ama kendiliğinden silah patladı. Yargıya güveniyorum, pişmanım” dedi.Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık K.İ.'ye ‘kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verdi.

Anahtar Kelimeler:
KayseriMahkemeşiddetMermi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105