KOBRA ASKERİ ŞEHİT ETTİ...

KOBRA ASKERİ ŞEHİT ETTİ

Giresun'un Doğankent İlçesi’nde PKK terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlar sırasında zırhı kobra aracından açılan ateş sonucu Uzman Çavuş Recep Öncebe şehit düştü.

KOBRADAN ATEŞ AÇILDI

Karadeniz Bölgesi’nde PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar aralıksız olarak devam ederken, Uzman Çavuş Recep Öncebe timinden ayrılarak ormanlık alana girdi. Bir süre sonra yeniden silah arkadaşlarının yanına dönmek isteyen uzman çavuşa, kobra tabir edilen zırhlı araçtan terörist sanılarak ateş açıldı. PKK’ya yönelik süren operasyonlarda Jandarma Özel Harekat Timi'nde görevli Uzman Çavuş Recep Öncebe’ye ilk müdahale silah arkadaşları tarafından yapıldı. Uzman çavuş daha sonra hastaneye sevk edildi.

KENDİSİNİ VURAN KOBRA ÜZERİNDE

Gaziantepli olduğu öğrenilen Uzman çavuş Recep Öncebe kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İhtiyaç gidermek için timinden ayrıldığı ileri sürülen şehit askerin sosyal medya hesabında kendisini vuran Kobra aracının üzerinde fotoğraflarının olduğu ortaya çıktı. Şehit askerin kobra aracının üstüne çıkarak Türk Bayrağı ile çektiği fotoğrafın altına, “Göklerde dalgalanan ay yıldızlı bayrak için akacaksa kanım helal olsun, eğer vatanım milletim toprağım için kapanacaksa bu gözlerim vatan sağ olsun” yazdığı yazı yürekleri burktu. Bu arada olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
şehitGiresunHastaneKOBRA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.