KOCAM ÖLDÜKTEN SONRA KAFAYI YEDİM

Şarkıcı Hatice'den 'popo açma' hareketine açıklama

Gelin - Damat Fashion Day Fuarı'nda kalçasını açan Hatice konuşulmaya devam ediyor. Hatice konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Hatice, "Kocam öldükten sonra kafayı yedim" dedi. Şarkıcı Hatice, Gelin - Damat Fashion Day etkinliğinde podyuma çıkarak Muammer Ketenci defilesinde mankenlik yaptığı sırada kalçalarını açmıştıHatice'nin taşıdığı kıyafetin etek kısmını kaldırarak kalçalarını göstermesi çok konuşulmuştu. Hakkında iki dayatma ve tazminat dava açılması beklenen Hatice, 2. Sayfa programına yeni açıklamalarda bulundu.

Hatice şunları söyledi:

*Muammer Ketenci'nin bu hareketten bilgisi vardı.Açılan davalara gülüyorum. Beni ucuz buldukları hareket tıklanma rekorları kırdı. Magazin bundan besleniyor.8 Mart Kadınlar Günü'nde kimse oralı olmadı. Bunu yapınca konuşuluyor. Evli insanlarla olan bana ahkam kesiyor. Eskiden podyumda göğüslerini açan mankenler vardı. Birine çamur atmadan önce kendinize bakın. Benim anneme küfür ettiler. Dava açacağım. Varına yoğuna kadar alacağım.Annem benimle konuşmuyor. Biraz deliyim, ben Hatice'yimBu yaptığım hareketten hiçbir zaman pişman olmayacağım. Kocam öldükten sonra kafayı yedim.

Anahtar Kelimeler:
DavaKocaHaticePopoAnnemKafa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.