Kocasını başka kadınla arabada basıp…

Boşanmalarına da o sebep olmuş!

Zonguldak Ereğli’de yaşanan bir son dakika olayı ‘Pes’ artık dedirtti. Kocasıyla yasak aşk yaşayan bir kadından dolayı boşanma aşamasına gelen A.K isimli kadın eşi L.K.’yi yine aynı kadınla arabada uygunsuz bir şekilde yakaladı. Bunun üzerine olay yerinde tartışma çıktı ve iddiaya göre arabada başka kadınla yakalanan koca eşi A.K.’yi ve yanında bulunan ablasını darp etti. Zonguldak'ta bir kadın eşini başka bir kadınla yakalayınca olanlar oldu. Şehrin Ereğli ilçesinde A.K adında bir kadın boşanma aşamasında olduğu eşi L.K.yı, iddiaya göre ayrılmalarına neden olan C.Y. isimli kadın ile otomobilde uygunsuz vaziyette yakaladı. Yakalanan koca eşi ve ablası ile tartışmaya başladı. İddiaya göre kocasını yakalayan A.K isimli kadın darp edildi.

POLİSE GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDU...

Edinilen bilgiye göre daha önce L.K isimli adamın hayatına giren C.Y, L.K'nın karısıyla boşanmasına neden oldu. A.K., kocasını boşanma davası devam ederken arabada yakalayınca, adam tarafından darp edildi ve polise giderek şikayetçi oldu.Olay, akşam saatlerinde Radar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre A.K., boşanma aşamasındaki eşi L.K.yı otomobilin içinde ayrılmalarına neden olduğu iddia edilen C.Y. adlı kadın ile uygunsuz şekilde yakaladı. Yaşanan tartışmanın ardından L.K., eşi A.K. ve ablası A.S.yi darbetti. A.K., ardından ablasıyla birlikte Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek eşi L.K.dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.