KÖPEK KATİLİ ARANIYOR

Trabzon’da sokak köpeğini av tüfeği ile öldüren kişi, polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor. Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi’nde geçen hafta sokak ortasında av tüfeği ile vurulmuş bir köpek bulundu. Sosyal medya üzerinden köpeğin fotoğrafını paylaşan hayvanseverler, yaşanan olaya büyük tepki gösterdi. Saldırganın yakalanması için başlatılan harekete duyarsız kalamayan Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban, önce sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu.

HAYVANSERVERLER DUYARLILIK İSTEDİ

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğinin (TRAHAYKO) sosyal medyadaki hesabında öldürülen köpeğin fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğrafın altına ise “Katil var! Her insan kendine yakışanı yapar. Bu köpek birisi tarafından vuruldu ve öldü. O civarda yaşayanlar dikkat, bugün sakin, zararsız bir köpeği gözünü kırpmadan öldüren yarın o silahı size yöneltmekten hiç çekinmez.” diye paylaşım yapıldı.

POLİS MERKEZİNDE SUÇ DUYURUSU YAPTI

Sosyal medya üzerinden yapılan duyurunun ardından polis merkezine giden Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban, suç duyurusunda bulundu. Sokak köpeğini av tüfeği ile öldüren kişinin bulunmasını isteyen Tüzün, “Bölgede sıkça köpek zehirlenmelerinin olduğunu duyuyorduk. İlk kez av tüfeği ile bir köpeğin öldürüldüğü ihbarını aldık. Çocukların gözü önünde köpek öldürülmüş. Katili bir an önce bulunmalı. Köpeği öldüren insanı da öldürür.” dedi.

POLİS GÜVENLİK KAMERALARINI İNCELİYOR

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, köpeğin bulunduğu sokağa çıkan tüm yollardaki güvenlik kameralarını incelemeye aldığı öğrenildi. Olayın gece yaşandığı ihtimali üzerinde duran polis ekiplerinin, köpeği öldüren katili tespit edebilmek için mahalle sakinlerinden yardım istediği ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105