Kucka’nın ipi çekildi!

Kucka’nın ipi çekildi!

Slovak yıldızın alacakları ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet etmesi ipleri kopardı. Bordo-Mavili kurmaylara yakın isimlere göre Juraj Kucka ile ara transferde yollar ayrılacak...

ŞİKAYETİ KIZDIRDI

TRABZONSPOR’DA Juraj Kucka krizi her geçen gün artarak devam ediyor. Slovak oyuncu alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet etmişti. Tecrübeli ismin parası son anda yatırılmış ve serbest kalması önlenmişti. Ancak Kucka’nın bu davranışı Bordo-Mavili kurmayları çok kızdırdı. Kulislerde dilden dile dolaşan iddiaya göre Trabzonspor, Kucka’nın ipini çekti.

2 MİLYON 250 BİN EURO KAZANIYOR

YİNE iddialara göre; Slovak yıldızla ara transferde yollar ayrılacak. 2020 yılına kadar Bordo-Mavililerle sözleşmesi bulunan Kucka’ya yıllık 2 milyon 250 bin Euro garanti para ödeniyor. Yönetimin, bonservis konusunda Kucka’ya kolaylık sağlayacağı böylece önemli bir mali yükten kurtulmayı da planladığı ifade edildi. Bu sezon 2 kez ilk 11’de forma giyen Kucka 1 asist yaptı, gol atamadı.

KUCKA NE YAPTI?

Milan’dan 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Juraj Kucka, geçtiğimiz sezon 25 lig 3 de kupa maçında görev yaptı. 3 gol atan Kucka 5 de asist yaptı. Bu sezon ise 223 dakika sahada kaldı, ancak henüz golle tanışamadı.Haber: Eser HACISALİHOĞLU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.