Lübnan'daki gösterilerden renkli görüntüler

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, 17 Ekim'de başlayan gösterilerin önüne geçilemedi.Ülkenin dört bir yanına sıçraya eylemlere katılım, günden güne yükselmeye başladı.

SOKAKTA KİMLER VAR

Lübnan Başbakanı Hariri'nin istifasıyla da son bulmayan eylemler; Hristiyan, Dürzi, Şii ve Sünnilerin çoğunlukta olduğu bölgelerde yoğunlaştı.Hariri'nin partisi Müstakbel Hareketi'nin tabanını oluşturan Trablusşam, Akkar ve Sayda kentleri ile Hristiyan ve Dürzi partilerin desteklendiği diğer bölgelerde de siyasi liderleri halkı ihmal etmekle suçlayan göstericiler, değişim talepleriyle sokağa döküldü.

Eylemlerde çekilen görüntüler ise oldukça renkli. Dansözlerin oynatıldığı meydanlarda, göstericiler de zaman zaman dans edip halay çekiyor.

Anahtar Kelimeler:
LübnanEylemSaydaDürzi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.