LÜKSÜN BEDELİ  3.5 MİLYON TL

Trabzon Büyükşehir Belediye’sinin Atapark’taki binasındaki başkanlık makam odası ve diğer odaların tadilatı için çıkılan ihalenin ücreti şaşkınlık yarattı.

BAŞKAN BU İHALEYİ KİME VERDİ?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu, ülkenin sıkıntıda olduğu günlerde bankalardan belediye adına aldığı kredileri har vurup harman savuruyor. Son olarak makam odasını ve makam çevresindeki odalarda tadilat kararı alan Başkan Zorluoğlu, makamını da eski makamın bir üst katına çıkarma kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından açıldığı belirlene ihaleye 4 şirketin katıldığı iki şirketin ihaleyi geçtiği ve ihaleyi alan yüklenici firma sahibinin Çaykaralı olduğu iddia edildi.

27 AĞUSTOS’TA TESLİM EDECEK

10 Mart tarihinde çıkılan ihale Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu’nun başkanlık makam odası ve diğer odaları kapsıyor. Açık ihale usulüyle gerçekleşen ihalenin 3 milyon 514 bin 632 TL olarak gerçekleştiği ortaya çıktı. İhaleyi alan firmanın başkanlık makamında kullanacağı belirttiği malzemelerin birinci sınıf olduğu öğrenildi. İhale süresinin ise 29 Nisan ile 27 Ağustos 2020 tarihleri arası olarak belirlendiği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirBankaMurat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.