"MARKA ŞEHİR YAPMAYA TALİBİZ"

AK Pati Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Zorluoğlu Van'a veda ederek bugün Trabzon'a geldi. Bu sabah 9.00 uçağıyla Trabzon'a inen Zorluoğlu partililer tarafından karşılandı. Havaalanında kendisini karşılaşamaya gelen vatandaşlarlara konuşma yapan Zorluoğlu, bu şehre sahip çıkmak gerektiğini belirtti. Zorluoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:"Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim.Tüm ilçelerimizi selamlıyor en kalbi duygularımı sunuyorum. Trabzon benim çocukluğumun geçtiği çok güzel hatıralarımın geçtiği bir şehir. Göğsümü gere gere Trabzonluyum diyebildiğim bir şehir. Trabzon kültür ve sanat şehri. Bu güzel şehre gözümüz gibi bakmak ve sahip çıkmak lazım. Bu şehre sahip çıkmak ve hizmet etmek için geldik. Trabzon için çalışmak için, vakit Trabzon vakti demek için geldik. Biliyorsunuz ben yıllarca ülkemin bir çok yerinde görev yaptım. En son Van'da hem vali hem de belediye başkanı olarak görev yaptım. Teröristlere Van'ın dağlarını ilçelerini, dar ettik. Bütün tatillerimi Trabzon'da köyümde geççirdim. Şimdi mevlam nasip etti buraya hizmet etmeye geldim. Sokak sokak kapı kapı dolaşarak hizmet etmeye geldim. Bu şehri insanları daha güzel yaşaması için hizmet etmeye geldim."

Belediyecilik anlamında yapılıcak çok şey olduğunu belirten Zorluoğlu, "Trabzon'un yönetimine talibiz. Trabzon'u daha da geliştirmeye talibiz. Trabzon'u marka şehir yapmaya talibiz. İşimizi hizmet gücümüz millettir. Sizin desteğinizle sırtımızı kimse yere getiremez. Bu yağmur altında bizi karşılamaya gelen herkese teşekkürler." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.