MAVİ BALİNA CAN ALDI

'Mavi Balina' oyunu oynadığı iddia edilen liseli intihar etti

Trabzon'un Dernekpazarı İlçesinde yaşayan Ahmet Kağan G. (16), babasına ait bulundurma ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

Mavi Balina adlı oyun can almaya devam ediyor. Oyunun son kurbanı Trabzonlu Ahmet Kağan G. olduğu belirlendi. Trabzon’un Dernekpazarı İlçesi Hasan Cansız Kom Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi olan 16 yaşındaki Ahmet Kagan G., Akköse Mahallesi'nde evinde babasının silahını alarak başına dayayarak ateşledi. Silah sesi üzerine olay yerine koşan yakınları Ahmet Kağan G.’iy kanlar içerisinde buldu. 'Mavi Balina' adlı oyununu oynadıktan sonra intihar eden Ahmet Kağan G. olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri tarafından otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

OYUNU CEP TELEFONUNA İNDİRMİŞ

Polis, gencin oyun oynadığı cep telefonuna el koydu. Evdeki wifi noktasından bağlantı kurarak oyun oynadığı belirlenen Ahmet Kağan G.’nin ölümünden bir süre önce sosyal medyada "Mavi balina öldü" diye mesaj yazdığı ardından da hesabını kapattığı iddia edildi. Gencin arkadaşlarıyla "Köprüden dereye atlasak ölür müyüz?" şeklinde bir sohbet yaptığı ve  "Anlamsız… Hakkınızı helal edin" diye not bıraktığı belirlendi.  Ahmet Kağan G.’nin ölümünün ardından harekete geçen Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, oyunla ilgili olarak özellikle intihar eden gencin okulunda psikologlarla bir çalışma başlattığı öğrenildi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.