Maymun Çiçeği Hastalığı

Maymun Çiçeği Hastalığı Türkiye'de! Bakan Koca'dan açıklama! Maymun Çiçeği Hastalığı hangi ilde görüldü?

Maymun Çiçeği Hastalığı Türkiye sınırları içinde de ilk kez görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk Maymun Çiçeği Hastalığı vakasının 37 yaşında bir vatandaş olduğunu açıkladı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrası vatandaşlar yoğun şekilde Maymun Çiçeği Hastalığı ile ilgili soruların yanıtlarını aramaya başladı. Maymun Çiçeği Hastalığı nasıl bulaşır? Maymun Çiçeği Hastalığı nerede, hangi ilde görüldü?" sorularının yanıtını yoğun şekilde araştırıyor. Maymun Çiçeği Hastalığı'nın hangi ilde görüldüğü de belli oldu. İşte Maymun Çiçeği Hastalığı ile ilgili son dakika haberinin detayları...

Maymun Çiçeği Hastalığı salgını Türkiye'de de görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sıcak gelişmeyi duyurdu. Koca, Maymun Çiçeği Hastalığı görülen şahsın tecrit edildiğini, temaslı takibi yapıldığını ve başka bir vakaya rastlanmadığını ifade etti. Vatandaşlar, 'Maymun Çiçeği Hastalığı hangi ilde görüldü?' sorusunun yanıtını yoğun şekilde ararken, bu sorunun yanıtı da belli oldu. İşte Maymun Çiçeği Hastalığı vakasının görüldüğü il ve son dakika haberinin detayları...

MAYMUN ÇİÇEĞİ HASTALIĞI TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ

Daha önce 20'yi aşkın ülkede görülen Maymun Çiçeği Hastalığı Türkiye sınırları içinde de ilk kez ortaya çıktı. Bakan Koca'nın pandemi riski bulunmadığını defalarca ifade ettiği Maymun Çiçeği Hastalığı temas yolu ile bulaşıyor.

BAKAN KOCA'DAN MAYMUN ÇİÇEĞİ HASTALIĞI AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bir hastamızda maymun çiçeği hastalığı tespit edildi. Hasta 37 yaşında, bağışıklık sistemi yetersizliği var. Kendisi tecrit edilmiş durumda. Temaslı takibi yapıldı, başka bir vakaya rastlanmadı. BİLİNDİĞİ GİBİ, bu hastalık solunum yoluyla değil, yakın fiziksel temasla bulaşıyor.

MAYMUN ÇİÇEĞİ HASTALIĞI HANGİ İLDE GÖRÜLDÜ?

Maymun Çiçeği Hastalığı'nın ilk görüldüğü il belli oldu. Buna göre; Maymun Çiçeği Hastalığı'na yakalanan vatandaş İstanbul'da yaşıyordu. Vakanın tedavisi İstanbul'da bir hastanede sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105