Murat Boz'dan Aslı Enver hamlesi!

Şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver bir dargın bir barışık yaşadıkları aşkla magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında Aslı Enver'le birlikteliği biten Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı hamle ile kafaları karıştırdı.Eski sevgilisi Enver ile çekilen fotoğrafını Instagram profilinde arşivden çıkartarak yayınlayan şarkıcı, "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.​​​​​​​

"SİLMEYE KIYAMAMIŞ" 

Murat Boz'un bu hamlesi sonrası takipçileri, "Fotoğrafı silmeye kıyamamış" şeklinde yorum yaptı.​​​​​​​

Ünlü çiftin, geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe-Beşiktaş maçını birlikte izlediği iddia edilmişti.​​​​​​​39 yaşındaki yakışıklı oyuncu, barışma iddiaları hakkında, "Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum" yanıtını vermişti.​​​​​​​Aslı Enver ise sosyal medya hesabından "Kendime söz verdim, güzel olacak güzel 2020" notuyla yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti.Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver'in ayrılığı hakkında çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu.​​​​​​​TV8'in patronu, "Ben hayatta kimsenin küs kalmasını istemem. Herhalde şimdiye kadar 150 kişiyi barıştırmışlığım vardır, ama ilişki olarak düşünmeyin. Barıştırmak için elimden geleni yaparım. Onlarla ilgili durum şu; çok güzel bir ikili. Bir ilişkiyi zorladılar, denediler. İki iyi insan anlaşamayabilir. Olabiliyor işte böyle şeyler. Ayrılınca 'Allah cezasını versin' deyip iki ay sonra pişman olabilirsin" demişti.

Anahtar Kelimeler:
Murat BozAslı Enver
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105