Nazlı Çelik'in pozu olay oldu!

Nazlı Çelik Instagram fotoğrafıyla linç edildi:

Yılların haber sunucusu Nazlı Çelik'in Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafların ardından sosyal medya kullanıcıları harekete geçti ve lince başladı. Başarılı gazeteci ve televizyoncu Çelik tatil için gittiği Ayvalık'ta çektirdiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Kızı ile de bir kare yayınlayan Çelik'in paylaşımı sonrası kıyamet koptu. Fotoğraflarda giyilen kıyafetlerin kısa olduğunu öne sürerek Çelik'i eleştiren sosyal medya kullanıcıları dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şeytana uymuşsunuz!

Star TV ekranlarında yıllardır haber sunuculuğu yapan Nazlı Çelik'in sosyal medya paylaşımları olay yarattı. Ailesiyle birlikte çıktıkları tatil şortlu fotoğraflarını paylaşan Çelik'e bir sürü olumsuz yorum yapıldı. Spiker Nazlı Çelik'in kızıyla birlikte tatil yaptıkları Ayvalık'ta şort giyerek objektiflere poz vermesi bir grup tarafından eleştirildi. Geçtiğimi günlerde Şeytan Tepesi'ne çıkarak kızıyla kayalıkların üzerinde poz veren ünlü spikere 'Şeytana uymuşsunuz', 'Lütfen şeytanın yolundan çıkın' gibi birçok eleştiri geldi. Çelik'in günlere önce paylaştığı fotoğraflar gelen kötü yorumlardan dolayı günler sonra gündeme geldi. Instagram'a şikayet ettiler Nazlı Çelik'in sevenleri ise gelen yorumlara adeta öfke kustu. Bazı sosyal medya kullanıcıları olumsuz yorum yapan kişileri Instagram'a şikayet etti. Gelen tepkilerin ardından olumsuz yorumların bazıları kaldırıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105