Nilgün Belgün yıllardır sakladığı genç sevgilisi öyle bir isim çıktı ki...

 Daha önce Yıldız Tilbe de ilişki itirafında bulunmuştu!

Sevilen sanatçı Nilgün Belgün, katıldığı Armağan Çağlayan’ın programında yaptığı itiraflarla gündeme damga vurdu. Bizim Mahalle, Çiçek Taksi, Yabancı Damat ve Akasya Durağı gibi dizilerden de tanınan Nilgün Belgün, uzun yıllardır sakladığı kendisinden yaşça ilk sevgilisinin kim olduğunu açıkladı. İtirafı ile olay yaratan Nilgün Belgün'ün eski aşkının kim olduğunu öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Nilgün Belgün'ün beraber olduğu ilk genç erkeğin Uzay Heparı olduğunu itiraf etmesiyle akıllara Yıldız Tilbe'nin eski açıklamaları geldi. İşte Nilgün Belgün'ün genç yaşta hayatını kaybeden ünlü müzisyen Uzay Heparı ile tanışma hikayesi ve sosyal medyada Uzay Heparı hakkında merak edilenler...

Sevilen sanatçı Nilgün Belgün, katıldığı Armağan Çağlayan'ın programında yaptığı itiraflarla gündeme damga vurdu. Bizim Mahalle, Çiçek Taksi, Yabancı Damat ve Akasya Durağı gibi dizilerden de tanınan Nilgün Belgün, uzun yıllardır sakladığı kendisinden yaşça ilk sevgilisinin kim olduğunu açıkladı.

İtirafı ile olay yaratan Nilgün Belgün'ün eski aşkının kim olduğunu öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Nilgün Belgün "Hayatımda ilk defa küçük biri bana âşık oldu. O da Uzay Heparı'dır. 1987 yılında 36 yaşındaydım, Uzay da 20'lerinde. Mehmet Ali Erbil, Çiğdem Tunç, Halit Akçatepe ve Ayşen Gruda ile sahne alıyorduk. Arkamızda da Uzay ile Levent Yüksel müzik yapıyordu. Orada Uzay, bana âşık oldu. Kızımla 'genç çocuk' diye tanıştırdım. İlk benden küçük flörtümdür. İlişkimiz 1.5 yıl sürdü. O zaman ünlü değildik. Geçenlerde alışveriş yaparken Uzay'ın annesi Eti ile karşılaştım. Büyükada'dan arkadaşım. Uzay'ın oğlu olduğunu çok sonra öğrendim." dedi.

Nilgün Belgün'ün beraber olduğu ilk genç erkeğin Uzay Heparı olduğunu itiraf etmesiyle akıllara Yıldız Tilbe'nin eski açıklamaları geldi.İşte Nilgün Belgün'ün genç yaşta hayatını kaybeden ünlü müzisyen Uzay Heparı ile tanışma hikayesi ve sosyal medyada Uzay Heparı hakkında merak edilenler...Geçmişte bir dergiye konuşan Yıldız Tilbe'nin Sezen Aksu ve Uzay Heparı ile ilgi anlattığı anısı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ünlü şarkı, "Canları çekmeyince 'Aşkım bitti' diyorlar" açıklamasıyla kendisinin en iyi gençken aşık olduğunu söylemişti. Yıldız Tilbe, Sezen Aksu ve Uzay Heparı arasında geçen bu olay sanat camiasında fısır fısır konuşulsa da çok fazla yayılmaz ve bilinmez. Ta ki Yıldız Tilbe'nin 2011 yılında katıldığı bir programda "Bir gece sarhoştum ve Uzay Heparı ile birlikte oldum. Sezen de beni evden kovdu" şeklindeki itirafına kadar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.