Ovit'te sona doğru

Dünyanın En Uzun İkinci Tüneli Ovit’te Sona Yaklaşıldı

Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu üzerinden Kafkaslar’a bağlayacak ve tamamlandığında dünyanın en uzun ikinci tüneli olacak olan yapımı devam eden Ovit Tüneli’nde sona yaklaşıldığı bildirildi.

Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu üzerinden Kafkaslar’a bağlayacak ve tamamlandığında dünyanın en uzun ikinci tüneli olacak olan yapımı devam eden Ovit Tüneli’nde sona yaklaşıldığı bildirildi. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, kendi kullandığı makam otomobiliyle beraberindeki Erzurum İl Emniyet Müdür Vekili Cahit Şahin ve İl Jandarma Komutanı ile Erzurum’un İspir ilçesi ile Rize’nin İkizdere ilçeleri arasındaki Ovit Dağı’nda inşa çalışmalarında sona yaklaşılan ve yılbaşında hizmete girmesi planlanan Ovit Tüneli’ne gitti. Şahin ve Albay Uzun ile yine yönetimindeki makam aracıyla tüneli kullanarak Erzurum’un İspir ilçesi yönünden Rize’nin İkizdere ilçesi yönüne geçen Azizoğlu, tünelde incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.