Öykü Gürman'dan Asiye Kaleli'ye duygusal veda!

Sen Anlat Karadeniz final bölümünün ardından Öykü Gürman'dan Asiye Kaleli'ye duygusal veda!

Sen Anlat Karadeniz 64. bölüm ile final yaptı. Atv'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu Öykü Gürman, final bölümünün ardından duygusal paylaşımda bulundu! 64 bölüm boyunca izleyiciyi ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz, yalnız Türkiye değil yurt dışında da başarısını kanıtladı. Milyonlarca kişinin izlediği Atv dizisi önceki akşam final bölümü ile ekranlara geldi. Aşkın karşısında hiçbir engelin duramayacağını gösteren Nefes ve Tahir'in yeni hayatı izleyicide duygusal anlara neden olurken, dizinin başrol oyuncularından Öykü Gürman, Asiye Kaleli karakterine veda mesajı yayınladı. Öykü Gürman'ın Sen Anlat Karadeniz final bölümünün ardından yayınladığı veda mesajı, izleyiciyi epey duygulandırdı. İşte Öykü Gürman'ın veda mesajı ve Sen Anlat Karadeniz final bölümünde yaşananlar...

Sen Anlat Karadeniz Atv ekranlarında 64. bölüm ile final yaptı. Efsane dizinin başrol oyuncularından Öykü Gürman, final bölümünün yayınlanmasının ardından Instagram hesabından Asiye Kaleli'ye veda etti. 64 bölüm boyunca Asiye Kaleli karakterine hayat veren Öykü Gürman, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla izleyiciye duygusal anlar yaşattı.

Atv ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam 64'üncü bölümle final yaptı. Dizide Asiye Kaleli karakterine can veren ve binlerce kişiyi kendine hayran bırakan şarkıcı Öykü Gürman, Instagram hesabından oynadığı karaktere "Ben sana sen bana çok iyi geldik, biz birbirimize çok iyi geldik" diyerek veda etti.

ASİYE'YE VEDA ETTİ

Dizide çekilen fotoğraflarını paylaşan Öykü Gürman, altına şu notu düştü: " Asiye Kaleli'ye vedam; Güçlü duruşun ,merhametin, ahlakın, inancın, cesaretin, adaletin, sevgin, saygın, kararlılığın, cesaretin, mazlumun yanında olup haklı olanı savunup, ezdirmeyişin, eşine, ailene olan bağlılığın, sadakatin, ablalığın, yengeliğin, arkadaşlığın, dostluğun, anneliğin, hakkını arayan yeri geldiğinde de lafını esirgemeden dobra dobra, dürüstlükle kendini ifade etme yolun, hep bir denge oluşturmak adına verdiğin mücadele, cilvelerin, komikliğin, çocuk yanın, süsün püsün, çocuk sevgin, güleryüzün, gerçekliğin, samimiyetin ve hepsinden öte "iyi niyetin", o muhteşem güzel, sevgi dolu, iyilik dolu kalbin için teşekkür ederim Asiye Kaleli...

"BERABER BÜYÜDÜK, OLGUNLAŞTIK, ÜRETTİK"

Ben sana sen bana çok iyi geldik, biz birbirimize çok iyi geldik, çok yakındık, beraber öğrendik, büyüdük, olgunlaştık, eğlendik, kızdık, sevindik, ürettik, konuştuk, paylaştık, şarkılar söyledik... "sen hep iyi ki" oldun... Hep şükür sebebim oldun, kendime bir adım daha yaklaşmama yardımcı oldun, bana nefes oldun ,sesime ses oldun, gönlüme taht kurdun... seni hiç ama hiç unutmayacağım.... Ve hep çok güzel hatırlayacağım.... Sen seni sevenlerin Asiye Reisi oldun... Sesim sesine, sözlerim kalbine armağan olsun, birilerinin kalbine en ince yerinden dokunduysa şarkılarımız, varlığın anlam kattıysa bu Öykü'ye ve bir iz bırakabildiysek beraber, bizden öğrenilmiş, bize kalan ne varsa hepsine çok şükür... Ne mutlu bana... Hakkını helal et Asiye Reisim.... İyi ki var oldun sen! Çok yaşa emi!Ne demiş şair; "Sevmek, söylemek değildir unutma, sessizce alıp yüreğine koymaktır. "Cahit Zarifoğlu bende seni sessizce yüreğime koyuyor, en narin yerinde saklıyorum... "Sen hep iyi ki yengem" Alem kadındın vesselam!"

"YÜREK YÜREĞE ÇALIŞTIĞIMIZ GİZLİ KAHRAMANLAR"

Projede emeği geçenler için de bir teşekkür metni yayınlayan Gürman, "Başladığımız günden bu zamana kadar bizi yalnız bırakmayan, evlerine misafir eden, bizimle sevinip, bizimle ağlayan, heyecanımızı, duygularımızı bizimle paylaşan, kalplerinde her ne olursa olsun bize yer veren, nefesimize ses olan, şarkılarımıza yüreğiyle, gözyaşıyla bazen de küçük bir tebessümüyle eşlik eden tüm izleyicilerimize; profesyonellikleri, ruhları, yüreğini ortaya koyan enerjileriyle, yetenekleriyle her defasında "iyi ki onlar var"dediğim tüm oyuncu arkadaşlarıma, büyüklerime, kamera arkasında, önünde beraber omuz omuza, yürek yüreğe çalıştığımız gizli kahramanlar, set emekçilerine, mesleki anlamda kattıkları değer için, tüm SAK ekibine, Sinegraf'a sevgili Nesrin Namal'a , Serra Alkan'a, yönetmenlerimiz sayın Osman Sınav, Yusuf Ömer Sınav, Emre Kabakuşak, Veli Çelik ve Murat Onbul'a, Sinegraf'a, ATV'ye, Asiye ile ilk tanıştığım andan itibaren, sevgilerini, desteklerini esirgemeyen, heyecanıma ortak olup bana güç veren, güvenen, inanan, herkese sonsuz teşekkürler.... Allah'a emanet olun..." dedi.

Sen Anlat Karadeniz'in final bölümü çekilirken yaşanan o anlar unutulmadı. 3 sezondur devam eden Sen Anlat Karadeniz final bölümü merak konusu olurken, son set gününde duygusal anlar yaşandı. Dizinin çocuk oyuncusu Demir Birinci, başrol oyuncu İrem Helvacıoğlu'na sarılıp uzun uzun vedalaştı. O sırada diğer set çalışanlarının da gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı..

"BİZ ÇOK GÜZEL BİR AİLEYİZ"

Demir Birinci sosyal medya hesabından şu sözlerle veda etti: "Biz çok güzel bir aileyiz ki ya. Bazı anlar vardır sonsuza dek kalbinde kalsın istersin, çok özel çok kıymetlidirler. Yolculuğumuzun başından beri bizimle yürüyen sizlerle zaman zaman bu anları paylaşmaya çalıştık. Bu da yağmurlu bir Trabzon gününden, en biz, en yürek burkan, en samimilerinden.. Hepiniz Demir'in abisi, ablası, arkadaşı, ailesi oldunuz. Yaptığınız her şey kalbimizde, yürekten teşekkürler."

SEN ANLAT KARADENİZ FİNAL (64.) BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bugüne kadar işlerin içinden sıyrılmayı başaran Genco için artık gidecek bir yer kalmamıştır ve çoktan hak ettiği sona adım adım yaklaşmaktadır. Fikret, Tahir'e vasiyetini teslim ettikten sonra, geçmişte kalan son bir hesabı kapatmak üzere yola çıkar.Tarık ve Mercan ortasında kalmaktan zevk duydukları bir ateşin içine düşerken, Ferhat ve Hazan da içlerine düşen ateşin etkisiyle birbirlerine söz verirler.
Tahir ile Nefes ise kızları Masal'ı kucaklarına almanın sevincini yaşarken, Nefes kendine yepyeni bir yol çizme hazırlığındadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105