Öyle bir şey yaptı ki

Oyunculuk kariyerini bırakarak şarkı söylemeye başlayan Serel Yereli, Instagram hesabı üzerinden eski defterleri açtı. Önceki yıllara ait fotoğraflarını Instagram hesabı üzerinden paylaşan Yereli, üzerine düştüğü notlarla geçmişe doğru bir yolculuğa çıktı.

Geniş kitleler tarafından oyuncu olarak tanınsa da gönlündeki meslek olan şarkıcılığı tercih ederek yurtdışına çıkan ve burada eğitimler alan Serel Yereli, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Sahne aldığı mekanlar da olmak üzere çok sayıda paylaşıma imza atan genç isim, hesabından yaptığı son paylaşımda bir çeşit hesaplaşma gerçekleştirdi.

ESKİ FOTOĞRAFLARINA YORUM YAPTI

Serel Yereli, kendisi için özel anların fotoğraflarını paylaşmakla kalmadı üzerine düştüğü notlarla takipçilerini de o anlara ortak etti. Kimi zaman da karelerin üzerine düştüğü notlarla bir iç hesaplaşmaya girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.