Özlem Yıldız aldığı nafakayı açıkladı

Sunucu Özlem Yıldız, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Eski eşi Sinan Serter'in yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle fazla nafaka almadığını söyleyen Özlem Yıldız aldığı nafakayı açıkladı. İşte Özlem Yıldız'ın o açıklamaları... Özlem Yıldız 2. Sayfa programına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Eski eşi Sinan Serter'in yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle fazla nafaka almadığını söyleyen Özlem Yıldız "Aldığım nafaka bir haftalık market alışverişim bile değil, 500 TL alıyorum" dedi.

Kısa süre önce Özlem Yıldız'ın boşandığı iş adamı Sinan Serter, Bursa'da oğlu ile birlikte Uludağ'da tatil yaptığı sırada alacaklıların şikayeti üzerine jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.Eski eşinin gözaltına alındığı haberini alan Özlem Yıldız İstanbul'dan Bursa'ya gelerek oğlu Demir'i yalnız bırakmamıştı.Eski eşini yalnız bırakmayan ve gelişmeleri bizzat yerinde takip eden Yıldız, oğlu Demir'le birlikte Uludağ tatiline devam etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105