Özlem Yıldız Neye İsyan Etti

Bodrum'un müdavimleri arasında yer alan ünlü sunucu Özlem Yıldız, tatil beldesindeki yüksek fiyatlardan dert yandı. Yıldız, konuyla ilgili, "Allah yardımcımız olsun, fiyatlar çok yüksek. Eskisi gibi güzel güzel tatillere, restoranlara gitme devri bitmiş" dedi. Sunucu Özlem Yıldız, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bodrum'da kısa bir tatil yaptığını söyleyen Yıldız, işleri nedeniyle İstanbul'a dönmek zorunda kaldığını ifade etti

"ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN"

Her yıl fahiş fiyatlarla gündeme gelen Bodrum'daki pahalılıktan bahseden Özlem Yıldız, işletmelere tepki gösterdi.

Ünlü sunucu, konuyla ilgili, "Allah yardımcımız olsun, fiyatlar çok yüksek. Eskisi gibi güzel güzel tatillere, restoranlara gitme devri bitmiş. Her yere hesap-kitap yaparak gidiyoruz. Uzun süre kalacaksam daha ideal yerleri tercih ediyorum. Uçak saatlerine bakıyorum, daha uygun bilet ayarlamaya çalışıyorum" diye konuştu.

Özlem Yıldız'ın isyanı: Fiyatlar çok yüksek - Magazin haberleri

"UYARI ALDIM"

Bronzlaştığı görülen Yıldız, "Yönetmenim bana kızıyor. 'Çok karardığın için makyaj görünmüyor. Rengini açınca konuklar daha beyaz görünüyor' diyor. Uyarı aldım, o yüzden dikkat ediyorum" dedi.

"ZOR BİR DÖNEM GEÇİRDİLER"

Oğlu Demir'in LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavına girdiğini söyleyen Özlem Yıldız, "Matematik çok zormuş. Tüm öğrenciler aynı şeyi söylüyor. Zor bir dönem geçirdiler. Garibim bugün 1'e kadar uyudu. Bundan sonra dinlenmesi için ne istiyorsa onu yapacağım. Demir, futbolcu olmak istiyor. Spora düşkün olması beni mutlu ediyor. Elimden geldiğince destekliyorum" ifadelerini kullandı.

Özlem Yıldız'ın isyanı: Fiyatlar çok yüksek - Magazin haberleri

"KALBİM AŞKA KAPALI DEĞİL"

Muhabirlerle sohbet eden Yıldız, aşk hayatının sorulması üzerine işine odaklandığını ifade etti. Kalbinin aşka kapalı olmadığını belirten ünlü isim, "Dönem olarak işime ağırlık verdiğim bir dönem. İleride birisi kalbime mi çarpar, omzuma mı çarpar bilmiyorum. Henüz öyle bir şey yok. Kalbim aşka kapalı değil. Hayat önümüze ne getiriyorsa onu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

"OZON TAKVİYESİ ALIYORUM"

"Ozon takviyesi alıyorum" diyen Özlem Yıldız, "Yoğun çalışıyorum ve hep ayaktayım. Bağışıklığı güçlendirmek için takviye alıyorum" ifadelerini kullandıÖzlem Yıldız'ın isyanı: Fiyatlar çok yüksek - Magazin haberleri

SEZONU BODRUM'DA AÇMIŞTI

Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde sezonu Bodrum'da açmıştı. Ünlü sunucu, yakın bir arkadaşının doğum günü için Bodrum'a geldiğini söylemiştiÖzlem Yıldız'ın isyanı: Fiyatlar çok yüksek - Magazin haberleri

Yıldız, "Programın bu haftaki çekimlerini tamamladık. Kıramayacağım bir arkadaşımın doğum günü vardı. Bu mutlu gününde onu yalnız bırakmak istemedim. Uçağa atlayıp, Bodrum'da ona sürpriz yapmaya geldim. Gelmişken de bir iki gün dinleneceğim" demişti.

Özlem Yıldız'ın isyanı: Fiyatlar çok yüksek - Magazin haberleri

Tek başına şezlongta güneşlenen Yıldız, oğlu Demir ile mesajlaşıp, görüntülü konuşmuştu. 

Özlem Yıldız'ın isyanı: Fiyatlar çok yüksek - Magazin haberleri

Temmuz ayında okulların tatile girmesiyle oğluyla birlikte uzun bir tatil yapacağını söyleyen sunucu, bir ara denize girmeye karar vermişti ama suyun soğuk olduğunu fark edince denizden çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.