Pınar Altuğ itiraf etti

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile bir YouTube kanalına konuk oldu. Altuğ, programda eşiyle ilişkiye nasıl başladıklarını ve özel yaşantısından bahsetti

"DUDAKLARIMA YAPIŞTI, SALAKLAŞTIM"

  • Bir kız çocukları olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan 13 buçuk sene önce 'İlk Aşkım' adlı dizinin setinde tanıştı. İlişkiye nasıl başladıklarını anlatan Pınar Altuğ, "Benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı. Salaklaştım. Merhaba diye gelip, çatanak diye öpünce. Hala da öpüyor işte. 13,5 yıl oldu." dedi.Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 2008 yılında düzenlenen bir törenle dünya evine girmişti.  Altuğ ve Atacan çifti evlendikten bir yıl kadar sonra dünyaya gelen kızları Su Atacan ile mutluluklarına mutluluk kattı. Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık eşi ve kızıyla fotoğraflarını paylaşan Altuğ geçtiğimiz günlerde bir paylaşımına gelen yorum üzerine bir hayli sinirlenmişti.

  • Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan itirafı: Odama dalıp dudaklarıma yapıştı - Magazin haberleri

  • Altuğ, geçtiğimiz günlerde eşiyle katıldıkları bir düğün töreninden paylaşımda bulundu. Fotoğrafın altına gelen yorumlar ise ünlü oyuncuyu çileden çıkardı.Altuğ’un paylaşımına bir takipçisi; "Sizi seviyorum ama inanın eşinizin yanında annesi gibi duruyorsunuz... Maşallah çocuk büyümüş” yorumunda bulundu. Gelen kötü mesaj karşısında sessiz kalmayan Altuğ da takipçisine şu sözlerle yanıt verdi;Yapmayın ya o zaman hemen boşanayım ben. Eyvah! Ya sevmezseniz beni? Yuh ya yuh! İçinde sevgi saygı barındıran insanları ararken kendiniz olamamışsınız. Onu ne yapacaksınız peki?

Anahtar Kelimeler:
Pınar AltuğSUYuh
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.