Pınar Altuğ'u kızdıran yorum!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu Pınar Altuğ, kendisine gelen yorumları yanıtsız bırakmıyor. Altuğ, bu kez de paylaştığı yemek masasının fotoğrafına gelen mesaja kayıtsız kalmadı.

  • Pınar Altuğ'u kızdıran yorum! - Magazin haberleri

    Ünlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ’un son paylaştığı fotoğraf olay oldu. Zaman zaman kendisine gelen eleştirilere yanıt veren Altuğ, yine bir takipçisinin mesajına sinirlendi.Pınar Altuğ'u kızdıran yorum! - Magazin haberleri

    Pınar Altuğ'u kızdıran yorum! - Magazin haberleri

  • ESTETİKLERİMİ YAZAR MISINIZ?"

    • Yemek masasının fotoğrafını Instagram yayınlayan Altuğ, takipçisinin "O yemeği bulamayanlar size dua eder sanmayın" yorumuna yanıt verdi. Ünlü oyuncu, "O yemeği bulamayanlar Instagram’a da giremiyordur." diye tepkisini dile getirdi.Altuğ, daha önce de makyajsız ve filtresiz bir fotoğrafını yayınlamıştı. Takipçileri Altuğ’un fotoğrafını doğal bulup beğeni yağmuruna tutarken bir kullanıcı, "Yaptırmadığı estetik yok, ne doğallığı. Her zaman mükemmel görünmek zorunda değil elbette, ama 'doğal' demeniz komik" yorumunu yapmıştı. Hemen cevap veren Pınar Altuğ, "Rica etsem estetiklerimi bir yazabilir misiniz? Arada unuttuklarım vardır belki..." yazmıştı.Başka bir takipçisi de Altuğ'a, "Demekki para her şeyin çözümü değilmiş" yorumunu yapmış, Altuğ da, "Evet, mesela asla kalbi güzelleştirmiyor." yanıtını vermişti.

  • "ONLARA UZANACAK DİLİ KOPARIRIM"

    Altuğ geçtiğimiz günlerde, "Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar... Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlara uzanacak dili koparırım." şeklinde konuşmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.