POLİS HAYAT VERDİ

Trabzon’da bir polis memuru aldığı ilk yardım kursu nedeniyle küçük bir kız çocuğunu hayata döndürmeyi başardı. Polis memuru dili boğazına kaçan küçük çocuğa müdahale ederek yaşama döndürmeyi başardı.

TORUNUNU UYANDIRAMAYINCA ÇIĞILIK ATTI

Trabzon’un Akçabaat İlçesi’nde babaannesi Reyhan İmamoğlu ile birlikte parkta oyun oynayan 1.5 yaşındaki Esila İmamoğlu, üzerine çıktığı masadan dengesini kaybederek yere düştü. Minik torununun düştüğü gören babaanne yardıma koştu. Yerden kaldırdığı küçük torununun baygın olduğunu gören babaanne, torununu uyandırmaya çalıştı.  Bunda başarılı olamayan babaanne Reyhan İmamoğlu,  çığlık atmaya ve dizlerini dövmeye başladı.

DİLİNİ DIŞARI ÇIKARDI, AMBULANS ÇAĞIRDI

Görev dönüşü evinde istirahatta olan polis memuru Faruk Aktaş, parktan gelen çığlıklar üzerine balkona koştu. Balkondan çığlık atan kadına ‘sırtını vur’ diye bağıran polis memuru Faruk Aktaş, kadının paniklediğini ve çocuğu uyandıramadığını gördü. Evinden çıkan polis memuru Aktaş parka koştu. Baygın olan minik kızın sırtına masaj yapan Faruk Aktaş ayılmayan küçük kızı bu sefer sırt üstü yere yatırdı. Ağzını açan polis memuru minik kızın dilini yuttuğu gördü. Dili eliyle çıkaran polis memuru, küçük kızı hayata döndürdü. Nefes almaya başlayan küçük kız için olay yerine ambulans istemeyen polis memuru küçük kızın hastaneye götürdü.

İMAMAOĞLU AİLESİ, POLİSE TEŞEKKÜR ETTİ

İmamoğlu ailesi, çocuklarını hayata döndüren polis memuruna teşekkür etti. Babaanne Reyhan İmamaoğlu, “Allah razı olsun. Allah torunumu kurtaran oğlum Faruğun ayağına taş değdirmesin” dedi. Elazığlı olduğu öğrenilen polis memuru Faruk Aktaş, “İnsanlık görevimi yerine getirdim. İlk yardım kursunu insanlar faydalı olmak için almıştım. Sonunda küçük bir kızımıza faydamız oldu. Büyütecek bir şey yok” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KızPolisAkçaabatDil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.