SABRİYE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

'Kaldırın şu fotoğrafı sinirim bozuluyor'

Dünyaca ünlü sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Sabriye ŞengülKanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Şengül, gözyaşlarına boğuldu.. “Trabzon küçük yer. Dövüş yaptığımı bilmiyordu ailem. Babam benim şampiyonluk haberimi gazeteden gördü. Arkadaşı ‘bu senin kız’ değil mi, demiş.”

“Annem çok saf, çok iyi niyetli. O da bilmiyordu tabii dövüştüğümü... Ev temizliğine giden bir kadındı benim annem.Çok duygusalım. Hassas yerime dokunulunca ağlıyorum. Aile konusu açılınca eski şeyler geliyor aklıma. Başarılı insanların arkasına bakın geçmişinde yaşadığı zorluklar vardır. Ben Survivor’dayken bile ailem zorluk çekmiş. Rahat bir yaşamım olmadı benim. İyi ki de çekmişim. Bunlar beni güçlü yapıyor. Şu an durumum iyi. Benim annemle babam ayrı. Çok saçma bir sebepten dolayı ayrıldılar. Boşanmaya sebep olanlardan biri de dayım. Tek isteğim annemle babamın birleşmesi…

3 sene falan oldu ama geç yaşta boşanınca insan tuhaf oluyor. Olan çocuğa oluyor. Anne babaya bir şey olmuyor. Annemin bazı istekleri var, onları yapınca barışma olacak inşallah.Aşırı duygusalım. Birbirlerini seviyorlar da, aileden birkaç kişi yüzünden bunlar oldu. Annemin okuması yazması yok. İstanbul’a maça getirdim onu. Masada oturdu. Maçı almışım ağlıyorum. Annem geldi yanıma soyuna odasına ‘ağlama kızım başka zaman olur’ dedi. ‘anne maçı aldım’ dedim. Boks ne bilmiyor ki…”Ringe yürürken heyecanlanmıyorum ama stres yapıyorum. Hedefim Amerika’da Türkiye’yi en güzel şekilde temsil etmek.Anneme bir ev almak istiyorum, bir arsa almak istiyorum. İnşallah olacak.

Ağır tartışmalar olduğunda uzaklaşıyorum, Çünkü döveceğimi biliyorum. Kendimi yakarım gerek yok. Arkamı dönüp gidiyorum o yüzden.Adem ile fotoğraflarımızı görmek istemiyorum. Sinirim bozuluyor. O benim kardeşim gibi gördüğüm bir insandı. Şu an konuşmuyoruz. Nedenini de gayet iyi biliyor kendisi..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.