Sahte belgelerle algı operasyonu

Emniyet'ten uyarı: Sahte belgelerle algı operasyonu yapılıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı sosyal paylaşım siteleri üzerinden 15 Temmuz darbe girişimi ve 31 Mart seçimlerine yönelik sahte belgelerle algı operasyonu yapıldığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bazı sosyal paylaşım siteleri üzerinden FETÖ tarafından gerçekleştirilen başarısız darbe girişimine ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimine yönelik kamuoyunu yanıltmaya, toplumun devlete olan güven ve aidiyet duygusunu zedelemeye yönelik sahte belgelerle algı operasyonu yapıldığını belirtti.

"ŞAHISLAR HAKKINDA DA YASAL SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR"

Açıklamada, "Yurtdışından yönlendirilen FETÖ/PDY başta olmak üzere terör örgütü yanlısı hesaplar ile provokatif paylaşım yapan bazı sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen bu girişimlere itibar edilmemelidir. Söz konusu belgeleri üreten, paylaşan şahıslar hakkında da yasal süreç başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105