Sahte beyana hapis istendi

Geçit’te 11 şüpheliye hapis istemiyle dava açıldı.

Trabzon’da 31 Mart yerel seçimlerinde ikametlerini aldırdıkları Geçit Mahallesi’nde oy kullanan 11 kişi hakkında gerçek dışı beyanda bulunmak suçundan dava açıldı. Her bir şüpheli hakkında 5490 sayılı kanunu muhalefet etmek suçundan 4 aydan 4 yıla kadar hapis istendi.

Bir adreste 11 kişi tespit edildi

Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan araştırma sonucunda, yaz aylarından M.K. adlı kişinin kullandığı eve kayıtlarını aldırdığı belirlenen 11 kişi için 5490 sayılı kanunu muhalefet etmek suçundan başlatılan soruşturma tamamlandı.  Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişi hakkında açılan dosya savcılığa gönderildi. Muhtarlık seçimleri için Geçit Mahallesi’nde oy kullanmak isteyen 11 kişi hakkında soruşturma tamamlandı.

4 aydan 4 yıla kadar hapis istendi

Trabzon’da 31 Mart yerel seçimlerinde oylarını Geçit Mahallesinde kullanmak isteyen 11 kişi hakkında gerçek dışı beyanda bulunmak suçundan dava açıldı. Kayıtlarını yaz aylarından M.K. adlı kişinin kullandığı eve aldırdığı tespit edilen 11 kişi hakkında 5490 sayılı kanunu muhalefet etmek suçundan 4 aydan 4 yıla kadar hapis istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105