Şarkıcı Sıla hamile mi?

Sıla'nın paylaşımında dikkat çeken detay!

Birlikteliklerin gündeme bomba gibi düşen şarkıcı Sıla ve Şef Hazer Amani'nin geçtiğimiz günlerde nikah tarihleri belli olmuştu. 13 Ocak'ta nikah masasına oturmaya hazırlanan çift hakkında son dakika haberi geldi. İddiasına göre Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu'nun çok kısa sürede evlenme kararı almalarının ardında müjdeli bir haber var. Programdaki şarkıcı Sıla'nınhamile olduğu iddiası bir anda gündeme oturdu. Şarkıcının hayranları Şarkıcı Sıla hamile mi? sorusunun cevabını merak ediyor. Yılbaşı akşamı sahneye çıkmayan Sıla yeni yıla sevgilisi Hazer Amani ile girdi. Evde kutlama yapan çift çekildikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.

YÜZÜĞÜNÜ GÖSTERDİ
Çiftin mutluluk pozlarında yüzük detayı dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu 'Sıla yüzüğünü gösterdi' yorumlarına neden oldu. Çift 13 Ocak'ta nikah masasına oturacak.

1.5 AYLIK HAMİLE
Çiftin yıldırım nikâhının sırrı ortaya çıktı. Uzun zamandır aşk yaşayan çift bebek bekliyor. İddiaya göre 39 yaşındaki Sıla bir buçuk aylık hamile. Mutlu haberi alan çift evlilik planını öne çekti. Sade bir tören isteyen ikili hazırlıklar için çalışmalara başladı.Şarkıcı Sıla 'nın geçtiğimiz ay Kıbrıs'a giderek anne olabilmek için yumurtalıklarını dondurduğu iddia edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.