Servisi Yarı Çıplak Garsonlar Yaptı

Saba Tümer'in doğum gününde yarı çıplak garson detayı dikkat çekti

Saba Tümer, önceki akşam doğum günü Kuruçeşme’de yer alan bir mekânda kutladı. Saba Tümer’in doğum gününe yakın arkadaşları akın etti. Doğum günü partisinde ise yarı çıplak garson detayı dikkat çekti.

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve şen kahkahasıyla sık sık gündeme gelen sunucu Saba Tümer, yeni yaşını arkadaşlarıyla kutladı.

Ünlü isimlerin de katıldığı bir parti düzenleyen Saba Tümer'in hem doğum günü teması hem de garsonları adından söz ettirdi.

Doğum günü için Kuruçeşme'deki bir mekânda arkadaşlarıyla bir araya gelen Saba Tümer'i Beren Saat, Kenan Doğulu ve Fersun Özbek gibi isimler yalnız bırakmadı.

51'inci yaşı için dudak şeklinde bir pasta yaptıran sunucunun partisindeki yarı çıplak garsonlar da çok konuşulacak konulardan biri oldu.

Çıplak garson ve dansçıların yer aldığı gecede yaşananlar merak konusu olsa da ünlü isimler özel geceden pek de paylaşım yapmadı.

Parti çıkışı gazetecilerle sohbet eden Kenan Doğulu, "Sabacığımın doğum gününe katıldık. Çok güzel bir geceydi" şeklinde konuştu.Mekandan en son çıkan sunucu Saba Tümer ise, "Yeni yaşımı tüm sevdiğim dostlarımla kutladım. Hepsi yanımdaydı.Çok güzel bir gece oldu. Yarın da iş günü olduğu için, gece erken başladı ve erken bitti" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.