Şeyma Subaşı'dan bikinili poz​​​​​​​

Bugünlerde Guido Senia ile Ibiza'da tatil yapan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile karesini sosyal medya hesabından, "Asla bitmeyen Ibiza..." notuyla yayınladı. Subaşı'nın paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldıŞeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Silivri Adliyesi'ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Subaşı, Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı.Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirilerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

"ASLA BİTMEYEN IBIZA"

Bugünlerde Guido Senia ile Ibiza'da tatil yapan Subaşı, sevgilisi ile karesini sosyal medya hesabından, "Asla bitmeyen Ibiza..." notuyla yayınladı. Subaşı'nın paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.Eğlenceli anlarını yayınlayan Subaşı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile şaşırtmıştı.Subaşı, bir takipçisinin, "Bir çocuğun mu var?" yorumuna, "Sanırım bir tane daha istiyorum" yanıtını vermişti.

"SEN BENİM BİRİCİĞİMSİN"

Acun Ilıcalı ile evliliğinden doğan kızı Melisa'nın küçüklük fotoğraflarını yayınlayan Subaşı, paylaşımına, "Çünkü bebeğimin bebek günlerini çok özlüyorum. Sen benim biricik Melisa'msın" notunu düşmüştü.

"SANIRIM BİR TANE DAHA İSTİYORUM

"YENİ BAŞLANGIÇLAR"

Geçtiğimiz günlerde kızı Melisa ile doğanın içinde yeni bir eve taşınan Subaşı, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yeni evinde çekilen karesini, "Yeni ev, yeni başlangıçlar... Her beğeniyi bir 'Hayırlı olsun' olarak anlıyorum, herkese teşekkürler" notuyla yayınlayan Subaşı'nın paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.