Sıla'nın evini jandarma bastı

Ahmet Kural ile ayrıldıktan sonra Hazer Amani ile yeni bir aşka yelken açan Sıla Gençoğlu'nun sevgilisiyle birlikte yaşadığı evi jandarma bastı. Baskının gerekçesi ise aşırı gürültü nedeniyle komşularının yaptığı şikayet. Sıla Gençoğlu, yaşadıklarının ardından Bodrum Bitez'de orman içinde gözlerden uzak bir ev kiraladı. Sıla Gençoğlu ile bir otomobilin içinde omuzunda uyurken fotoğrafları çıktıktan sonra eşi Deniz Mumcuoğlu ile boşanan Hazer Amani soluğu ünlü şarkıcının evinde aldı. Magazin basınında yer alan haberlere göre arkadaş grubuyla birlikte eğlenen çift, komşuların gürültüden rahatsız olmasından dolayı sorun yaşadı. Jandarma, gürültü şikayeti nedeniyle Sıla-Hazer çiftinin kaldığı eve baskın yaptı. Jandarma karakoluna giden Sıla ifade vererek durumu anlattı.

Önce uyardılar, sonra şikayet ettiler

Olay gecesi Sıla ve sevgilisi Hazer Amani 6 arkadaşlarıyla birlikte havuz başında eğlence düzenledi. Müziğin sesini fazla açınca komşularından tepki gören çift, sesi kısmak yerine devam edince jandarmaya şikayet edildi. Sıla'nın kiraladığı eve gelen jandarma ünlü popçu ve arkadaşlarını karakola götürerek ifadelerini aldı. Sıla - Hazer Amani çiftinin kafa dinlemek için gözlerden ırak tuttukları evin bu olayın ardından ortaya çıkması keyiflerini kaçırdı. İkili, gazetecilerin peşlerinde olduğunu öğrenmlerinin ardından dışarıya adım atmadı.Sıla'nın Ahmet Kural, Hazer Amani'nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile yaşadıklarının ardından sade bir birliktelik sürmek istediklerini yakın arkadaşlarına söyledikleri ifade ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.