SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Otomobil orta refüje çarparak takla attı: 1 ölü, 4 yaralı.

 Trabzon’da Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında hafif ticari aracın orta refüje çarparak takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Faroz mevkiinde seyir halinde olan 61 vy 224 plakalı Peugeot Partner marka araç direksiyon hakimiyetini kaybedip, orta refüje çarptı. Çarpmanın ardından metrelerce sürüklenen araçtan savrulan bir bayan olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer 4 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Hayatını kaybeden Erzurum Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisi Kader Tokel olduğu öğrenildi.Sosyal medya hesabında arkadaşlarıyla araçta yaptığı paylaşım ise gencin son paylaşımlarından biri oldu.Aracın içerisinde şarkı dinlerken yolu çeken genç kız kazadan kısa bir süre önce bu videoyu paylaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105