SONUÇLAR AÇIKLANDI

Bekçilik sınav sonuçları, bu yıl Polis Akademisi tarafından değerlendirmesi yapılacak olan sürece dahil olan adayların sorguladığı konu oldu. Bekçi alımı sınav sonuçları az önce bakanlık tarafından açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından parkur aşamasına geçilecek olan bekçi alımı sürecinde, adaylar aşamaları en kısa sürede tamamlayabilmek için ter dökecek. İşte, merak edilen süreç hakkında bazı bilgiler

Bekçi alımı sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar tarafından 26 Ekim Cuma günü sorgulanmaya başlandı. Bölgelerdeki ihtiyaçlara göre istihdam edilecek olan bekçi adayları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapacağı sınav sonucu açıklamasının ardından 50 ve üzeri puan almaları halinde sonraki aşama için hak elde edecek. Sonraki aşamada adaylar, fiziki yeterlilik parkuruna katılım sağlayacak. 

İTİRAZ NASIL YAPILACAK?

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların itiraz süreci, 30 Ekim Salı günü mesai bitimine kadar devam edecek. İtirazlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği aşağıdaki hesaplara yatırılacak. 

T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu/ATM işlem fişi ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.