Sosa müjdesi...

2 aylık sakatlık sürecinin ardından hafta başında takımla antrenmanlara başlayan Arjantinli futbolcunun durumuyla ilgili açıklamada bulunan kulüp doktoru Kibar Yaşar Güven, “Sosa’nın sakatlığı geçti. Oyuncu oynamak ister ve teknik heyet de görev verirse sahada olmasında bir sorun yok” dedi. Bu sezon sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Trabzonspor’da, kaptan Jose Sosa’nın iyileşmesi sevinçle karşılanırken, Arjantinli futbolcunun Pazar günü oynanacak zorlu Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacağı merak ediliyor.

Bordo-mavili kulübün sağlık kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyesi Dr. Kibar Yaşar Güven, Sosa’nın tıbben sağlığına kavuştuğu ve bu nedenle takıma katıldığını belirterek, “Bundan sonrası Sosa ve teknik heyetin sorumluluğunda. Sosa, tam anlamıyla hazır olduğunu hisseder ve oynamak ister, teknik heylet de değerlendirirse oynamasında tıbben bir sorun yok” dedi.

SON KARAR CUMARTESİ VERİLECEK

Önceki gün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Arjantinli futbolcunun hayli arzulu olduğu gözlenirken, teknik direktör Ünal Karaman’ın Sosa ile ilgili kararını Cumartesi günü vermesi bekleniyor. Karaman’ın tecrübeli oyuncuyla lig sonuna kadar yararlanmayı düşündüğü ve sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle Arjantinli yıldızın yeniden sakatlanmasından endişe duyduğu belirtildi. Sosa’nın fiziksel ve psikolojik olarak tamamen hazır olması halinde değerlendirileceğini belirten Karaman da, Sosa’nın kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu, oynamasının riskli olması halinde bu riski almayacaklarını söyledi.

Taraftar Trabzonspor’u bekliyor

Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak Trabzonspor’da bu maçın hazırlıklarına bugün yeniden başlanacak. Bordo-mavili takım bu maça hazırlanırken İstanbul ve çevre illerdeki Trabzonsporlular da maça hayli ilgi gösteriyor. Dün satışa sunulan misafir takım taraftar biletlerinin birkaç saatte tamamen tükendiği belirtilirken, bordo-mavili taraftarlar takımları için de hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü İstanbul’a gidecek olan Trabzonspor kafilesine konaklayacakları otele kadar eşlik edecek olan taraftarlar, maç öncesinde de stada kadar konvoy oluşturup takıma moral verecekler. (yenişafak)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.