Sözler siyasi ahlaka sığmıyor

Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, Saadet Partili Araklı Belediyesi Eski Başkanı Ümit Çebi’nin “Destici’nin ilkesi Milletvekili olmaktı. Siyasi döneklerin ilkesi kendi çıkarlarıdır. Onlar ilke deyince tilkilik anlarlar” ifadelerine sert tepki gösterdi. 

Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, Saadet Partili Araklı Belediyesi Eski Başkanı Ümit Çebi’nin “Mustafa Destici’nin ilkesi Milletvekili olmaktı. Siyasi döneklerin ilkesi kendi çıkarlarıdır. Onlar ilke deyince tilkilik anlarlar” ifadelerine sert tepki gösterdi. Aksu, Çebi’nin açıklamalarını siyasi ahlaka sığmamakla nitelendirerek kınadığını duyurdu.  Yahya Aksu yaptığı açıklamada, “Sayın Ümit Çebi’nin yaptığı “Gereksiz ve laf olsun torba dolsun” tarzındaki açıklamayı siyasi ahlaka sığdıramıyor, esefle kınıyoruz. Partisinde hiçbir sıfatı olmadığı halde böyle bir açıklama yapmasını şahsının gündemde kalma çırpınışları olarak yorumlamaktayız. Bu tür mesnetsiz konuşmaların kişini kendi kişiliğini yansıttığını değerli kamuoyu gibi bizlerde bilmekteyiz. Sayın Ümit Çebi’yi dikkate almıyor ve cevap verme gereksiniminde dahi bulunmuyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÇEBİ NE DEMİŞTİ?

Saadet Partili Araklı Belediyesi eski başkanı Ümit Çebi, BBP’de yerel seçimler sonrasında kongreye gitmek isteyip bu istekleri kabul edilmediği için istifa eden 7 MKYK üyesi ile ilgili olarak, yaşanan istifanın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici nedeniyle gerçekleştiğini söylemiş ve Destici’nin Milletvekili olmak uğruna partiyi bu duruma soktuğunu ima etmişti. Çebi açıklamasında “Destici’nin ilkesi Milletvekili olmaktı. Siyasi döneklerin ilkesi kendi çıkarlarıdır. Onlar ilke deyince tilkilik anlarlar” ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.