Sultanlar Rusya'yı Yıktı

Türkiye 3-2 Rusya voleybol maçı sonucu 

Türkiye Rusya'yı 3-2 yenerek grubunu 3. sırada bitirdi. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, B grubundaki son maçını Rusya Olimpiyat Komitesi ile oynadı. Daha önce çeyrek finali garantileyen Filenin Sultanları'nın gruptaki sıralaması bu maç sonunda belli oldu. Ay-yıldızlı ekip grubu 3. sırada tamamladığı için çekilecek kura sonrası A grubundan Güney Kore ya da Sırbistan ile eşleşecek.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, B grubundaki son maçında Rusya Olimpiyat Komitesi ile karşı karşıya geldi. Arjantin'i 3-0 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Filenin Sultanları, bu mücadeleyi de kazanarak grubu 3. sırada bitirdi. Ay-yıldızlı ekibin rakibi, A grubunun 2. ve 3. takımları ile yapılacak kura çekimi sonrası belli olacak.

1. SET

Türkiye 21-25 Rusya Olimpiyat Komitesi

2. SET

Türkiye 25-23 Rusya Olimpiyat Komitesi

3. SET

Türkiye 25-23 Rusya Olimpiyat Komitesi

4. SET

Türkiye 15-25 Rusya Olimpiyat Komitesi

5. SET (TIE BREAK)

Türkiye 15-10 Rusya Olimpiyat Komitesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.